BEACH POLO

Ivana Trump zablistala na polo turniru u Rovinju

13.05.2016 u 21:50

  • +6

Ivana Trump uveličala Beach Polo turnir u Rovinju

Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoić/PIXSELL

Bionic
Reading

Prvi turnir Rovinj Beach Polo u Rovinju doveo je brojne ljubitelje tog kraljevskog sporta, među kojima je i Ivana Trump. Američka poduzetnica i modna dizajnerica, koja je jedna od počasnih gošći turnira, izjavila je da se veselila dolasku u Rovinj budući da je još kao dijete s roditeljima iz Češke dolazila na ljetovanje u Hrvatsku

Svjetska krema okupit će se ovog vikenda u Rovinju na spektakularnom sportskom događaju Rovinj Beach Polo  koji se održava do nedjelje. Uz brojne svjetski poznate osobe iz političkog, poslovnog i svijeta zabave šetat će se i američka poduzetnica i modna dizajnerica Ivana Trump, prva supruga američkog predsjedničkog kandidata Donalda Trumpa koja je došla na otvorenje turnira.

'U sjećanje mi se urezalo prekrasno čisto more, odlična hrana i vrlo ljubazni ljudi', izjavila je uoči svog dolaska u Hrvatsku. Jedna od najbogatijih žena na svijetu navodno je stigla bez pratnje, a dok boravi u Rovinju, želi što bolje upoznati destinaciju i njezinu ponudu te nije imala nikakvih posebnih zahtjeva.

Bivša atletičarka i manekenka podržava bivšeg supruga Donalda Trumpa u kandidaturi za predsjednika SAD-a. S njim je bila u braku od 1977. do 1992., a brak je puknuo kad ju je Trump prevario s Marlom Maples, s kojom je dobio kćerku Tiffany.