KAZNENA PRIJAVA

Ivana Nobilo i Tony Cetinski zaratili oko alimentacije

05.11.2015 u 16:06

Bionic
Reading

Ivana Nobilo podigla je kaznenu prijavu protiv bivšeg supruga zbog nebrige i neispunjavanja obaveza prema šestogodišnjoj kćeri Piji za koju pjevač, tvrdi Ivana, neredovito plaća alimentaciju

'Tony neredovito plaća alimentaciju za svoju kćer. Točnije, platio je alimentaciju u rujnu, ali prije toga nije platio alimentaciju za puna četiri mjeseca. Još nije uplatio alimentaciju za listopad', izjavila je bivša supruga Toyja Cetinskog Ivana Nobilo za Jutarnji list.

Dodala je kako je pjevač nakon rastave s alimentacijom za njihovu šestogodišnju kćer Piju kasnio punih 15 mjeseci dok nije dobio rješenje o rastavi koje se čekalo sve to vrijeme. Ivana je protiv Tonyja podigla i kaznenu prijavu zbog nebrige i neispunjavanja obaveza prema maloljetnoj kćeri, a na sudu se spore i zbog neplaćanja alimentacije. Ivana tvrdi da je Pia ovog ljeta svog oca vidjela samo tjedna dana dok je bila u Rovinju kod bake i djeda. Tony pak ima drugačiju priču.

'Mogu samo kazati da pokušavam ispraviti sva dugovanja za koja nisam ni znao da postoje, a nastala su nakon njezinih poslovnih pothvata. Alimentaciju plaćam redovito', tvrdi Cetinski koji se s Ivanom Nobilo vjenčao 2007., a rastao 2012. bez ružnih riječi. U braku su 2009. dobili kćer Piju. Pjevač je danas u braku s Vinkovčankom Dubravkom Dujak s kojom se vjenčao prošle godine, dok Ivana Nobilo s Dejanom Laninovićem čeka dijete. Iz prvog braka s Antonelom Butigan Tony ima 18-godišnjeg sina Kristijana koji živi u Njemačkoj.


Ovog ljeta Tony je na Facebooku objavio prvu fotografiju s kćeri



Sa sinom Kristijanom ljetos na njegov 18. rođendan


401818,394747,390065,392254