ROMANTIKA U CENTRU ZAGREBA

Ivan Veljača u zagrljaju nove djevojke

15.08.2015 u 22:19

  • +4

Ivan Veljača pokazao novu djevojku

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Scenograf Ivan Veljača nakon razvoda od manekenke Anite Dujić ljubavnu sreću pronašao je u mladoj glumici Ani Vučak

Da Veljača ljubi glumicu Anu Vučak, svima je bilo jasno na ovogodišnjem Pula Film Festivalu na kojem je osvojio Zlatnu arenu za scenografiju u filmu Ognjena Sviličića 'Takva su pravila'. Par tad nije skrivao zaljubljenost, a ne skriva je ni sad u šetnji zagrebačkom špicom.

Ana Vučak, nova Veljačina ljubav, mlada je zagrebačka glumica najpoznatija po ulozi Goge u seriji 'Kud puklo da puklo' na kojoj je kao scenograf radio i Ivan Veljača, a kao setdekoraterka njegova bivša supruga Anita Dujić, dok u seriji jednu od glavnih uloga ima injezin sadašnji dečko, glumac Ivan Herceg.

Veljača je u braku s bivšom manekenkom i ekonomisticom Anitom Dujić bio svega godinu i pol, a da se par razvodi, saznalo se početkom travnja ove godine.

'Ivan i ja rastali smo se puno prije nego što se o našem razvodu moglo čitati u medijima. Imali smo vremena pripremiti se za sve, ali ipak nije bilo lako čitati o tome. Ostali smo prijatelji, ali svatko je krenuo svojim putem. Nemamo više zajedničku tvrtku', rekla je u razgovoru za tportal krajem travnja lijepa Anita koja je ljubavnu sreću pronašla u jednom od najpoželjnijih hrvatskih glumaca Ivanu Hercegu.