ZGODNA DALMATINKA

Iva opravdala Tonyjevo povjerenje: Imam hit!

24.06.2015 u 17:55

Bionic
Reading

Lijepa Dalmatinka na sceni je već nekoliko godina, no to je nije spriječilo da se prijavi u glazbeni show koji je ovog proljeća oborio sve rekorde gledanosti. Avantura u 'The Voiceu' Ivi je donijela ljetne gaže po obali s bendom Cabaret, a uskoro će izdati i pjesmu na tragu onih koje pjeva Nina Badrić i za koju je uvjerena da će biti pravi hit. Ipak, Iva ne želi da je se uspoređuje s afirmiranim kolegicama, a svoj put na estradi želi nastaviti graditi laganim koracima jer je svjesna toga da uspjeh ne dolazi preko noći

Iako se tijekom sudjelovanja u 'The Voiceu' našla na meti kritika jer se kao već afirmirana pjevačica prijavila u jedno takvo natjecanje, ovu Sinjanku takvi komentari nimalo nisu dirnuli.

Štoviše, iz emisije u emisiju dokazala je kako suvereno vlada pozornicom, a ispadanje iz tima Tonyja Cetinskog nije teško primila. I Tony joj je tada rekao da s obzirom na njeno pjevačko iskustvo nimalo ne sumnja u njenu glazbenu budućnost.


I dok su neki kandidati iz showa već krenuli sa snimanjem pjesama, Iva Ajduković polako ali sigurno radi na novom singlu koji planira izbaciti s prvim danima jeseni.

'Nedugo nakon nastupa u The Voiceu zvali su me dečki iz benda Cabaret i ponudili mi da s njima nastupam ovoga ljeta. Već imamo dogovorene gaže tijekom srpnja i kolovoza po Dalmaciji, a najviše ćemo nastupati na Pagu i u Jezerima', kazala nam je Iva kojoj će se na ljetnim nastupima pridružiti još jedna natjecateljica 'The Voicea', Božidarka Matija Čerina.


Iva Ajduković i Božidarka Matija Čerina

Zarađeni novac Iva će uložiti u glazbenu karijeru i snimanje spota za pjesmu kojom planira osvojiti glazbene top-ljestvice. Uvjerena je da u rukama ima pravi hit koji će se svidjeti širokim masama, ali je isto tako svjesna i toga da uspjeh ne dolazi preko noći te da će se morati dvostruko potruditi kako bi na našoj estradi opstala dulje od jednog ljeta.