NA RUJANFESTU

Iva Balent i Jovana Joksimović: Vikend za pamćenje

19.09.2016 u 14:38

  • +15

Otvorenje Rujanfesta

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Vedran Tolić i Mario Drausnik

Bionic
Reading

Otvaranje ovogodišnjeg RujanFesta nisu propustili ni brojni poznati: Iva Balent, Aleksandra Dojčinović, Andrea Čermak, Ana Čagalj, Sementa Rajhard te Ahmed Abdel Rahim, koji su ovaj glazbeni događaj željno iščekivali ponajviše zbog nastupa Željka Joksimovića, srpskog glazbenika koji uživa reputaciju jednog od najpopularnijeg u regiji

Proteklog vikenda, svi putevi vodili su na Rujanfest. Već tradicionalnu glazbenu manifestaciju u petak navečer otvorio je kralj zabave – Jole, koji je svojim hitovima više od dva sata zabavljao mnogobrojnu publiku. Nakon njega se na pozornicu popeo Saša Matić koji se pobrinuo da pjesma i odlična atmosfera potraju do dugo u noć te na taj način upotpunio otvaranje Rujanfesta.


Aleksandra Dojčinović i Ana Čagalj

Vrhunska zabava nastavila se u subotu, kada je jedan od najpopularnijih regionalnih pjevača Željko Joksimović oduševio sve okupljene. Kralj balada napunio je glavni šator do posljednjeg mjesta te doveo atmosferu do usijanja. Već s prvim taktovima Željkovih hitova, koje je publika pjevala u isti glas, dalo se naslutiti kako će to biti večer za pamćenje.


Srpski glazbenik Željko Joksimović miljenik je zagrebačke publike

Otvaranje ovogodišnjeg RujanFesta nisu propustili ni brojni poznati: Iva Balent, direktorica marketinga u Agrokoru, Aleksandra Dojčinović, dizajnerica, Andrea Čermak, direktorica marketinga u Croduxu, Jovana Joksimović, voditeljica, Ana Čagalj, Sementa Rajhard, glumica te Ahmed Abdel Rahim, koji su ovaj glazbeni događaj željno iščekivali.