NOVI VIDEOSPOT

'Ispod drugog neba ne želim živjeti'

16.01.2015 u 10:41

Bionic
Reading

Massimo je prije izlaska svog novog albuma 26. siječnja ispričao za tportal zbog čega nikad neće zaboraviti snimanje novog videospota 'Ispod drugog neba' u konjičkom klubu i zašto u svemu voli poslušati svoju suprugu

'Bila je to prava avantura: konji, šuma, hladnoća… ali za pjesmu bih sve napravio', komentirao je Massimo snimanje svog novog videospota za pjesmu 'Ispod drugog neba' koji je napokon ugledao svjetlo dana.

Videospot koji je sniman krajem prošlog mjeseca u konjičkom klubu Trajbar najavljuje Massimov novi studijski album 'Jedan dan ljubavi', a on izlazi 26. siječnja, nakon tri godine pauze. 'Taman toliko vremena treba da napravite dobre i kvalitetne pjesme, toliko da budemo zadovoljni i ja i ljudi oko mene', objašnjava glazbenik, a u ovoj godini očekuju ga, ističe, brojni koncerti i turneja te su sve to razlozi, kaže, zbog čega nije zajahao konja u spotu.

'Obožavam životinje, a konjima se divim, toj njihovoj inteligenciji i ljepoti. Zato sam poželio da budu dio moje pjesme. Snimali smo s dva predivna konja, Alandom i Chanelom, a oba su šampioni, no bio je to zamalo pa težački posao smiriti ih i učiniti od njih glumce. Zamalo nemoguća misija, no uz pomoć redatelja Andreja Korovljeva uspjeli smo je ispuniti. A što se tiče mog jahanja, jahao sam često, posebno dok sam živio u Australiji. Sad, kad imam 52 godine, ne isplati mi se riskirati i pasti s konja. Odu moji koncerti, moj kruh i moja egzistencija', iskren je bio Massimo. Što se naslova pjesme tiče, poručuje da nikad nije poželio živjeti ispod drugog neba nego ovog hrvatskog jer je nakon svih svjetskih gradova koje je posjetio i u kojima je živio ostao zaljubljen u Zagreb.


'To je moj grad, moja sudbina, iako nisam rođen u njemu. Nikad se ne bih odselio i u zemlji koja mi pruža financijsku sigurnost pričao loše o zemlji u kojoj su moji korijeni. Živio sam u Švedskoj, no uvijek sam se poželio vratiti kući, ma koju bajku živio drugdje', ističe Massimo. Njegov novi album je, kao i uvijek, obojan ljubavlju i uživao je raditi na njemu, a prilikom njegovog nastajanja među glavnim savjetnicama bila je i njegova supruga. 'Moja žena je puno pametnija od mene i uvijek iskoristim njezinu inteligenciju', našalio se pjevač dodavši kako naslov albuma 'Jedan dan ljubavi' asocira na vječnost.

'Želim da potakne ljude da se sjete njihovog najljepšeg dana ljubavi u životu', poručuje Massimo otkrivši nam i kako je njemu izgledao taj dan. 'Bilo je to kad mi se rodila kći Mirna u Kopru. S punicom sam sjeo u auto u kojem radio nikad nije funkcionirao kako treba. Vjerovali ili ne, taj dan je proradio dok smo se ja i ona vozili prema bolnici. Svirala je pjesma 'Unforgettable' Nata Kinga Colea. E, to je bio uistinu lijep dan i sve je nekako sjelo na svoje mjesto!', sjeća se Massimo dodavši kako se nada da će mu ova godina ispunjena glazbom donijeti još puno nezaboravnih dana. Jer glazba je njegov život i uz obitelj ona mu pruža ljepotu zbog koje vrijedi i živjeti i stvarati.