PJEVAČICA COLONIJE

Indirine snježne radosti - u bazenu!

13.01.2016 u 12:28

Bionic
Reading

Ovogodišnje zimovanje u austrijskom Nassfeldu pjevačici Colonije ostat će u lijepom sjećanju ne samo zbog skijanja, jer radoholičarka poput Indire vrlo dobro zna i što je hedonizam

Dva tjedna prije druge sezone HTV-ovog glazbenog showa 'The Voice' koji kreće sljedeći tjedan, Indira Levak odlučila je napuniti baterije, a destinacija ovogodišnjeg zimovanja bilo je jedno od najboljih austrijskih skijališta Nassfeld, u kojem je prošlog tjedna boravila sa suprugom Miroslavom.

Da je doživljaj bio poseban, svjedoči i nekoliko fotografija s Indirinog profila na Facebooku. Najviše zabave bilo je u dječjem društvu na skijaškim stazama, a ništa manji užitak nije bio ni u grijanom bazenu na otvorenom. Ženi koja uvijek dobro funkcionira u petoj brzini opuštanje je ovaj put došlo u najbolje vrijeme.

'Nakon skijanja, ovo je najbolji dio boravka na snijegu!' poručila je Indira. Osmijeh s lica ne skida nikad, ni kad joj ne ide sve po planu u životu. Ipak, trenutačno je jako sretna, sve je sjelo na svoje mjesto.


Poljupci na snijegu Indire i Miroslava

'Malo što me u u životu može obeshrabriti, zato sam tu gdje jesam. U mojoj glavi ne postoji riječ ne mogu ili teško mi je, idem samo naprijed. Naravno, postoje i padovi, ali tada se dignem i nastavim kao da se ništa nije dogodilo. S vremenom sam shvatila da me ta moja vrlina gura naprijed, sumnjam da sam to naslijedila, to je Božji dar s kojim se rodiš ili ne... Rijetko sam loše volje, tj. samo kad vidim ljudsku patnju ili da se netko loše odnosi prema životinjama, to me uvijek rastuži. Život je prekratak da bismo ga tratili na loše stvari, eto mene kao dobrog primjera!' rekla je prošli mjesec za tportal.

Pusa iz Nassfelda! Nakon skijanja, ovo je najbolji dio boravka na snijegu! :))

Posted by Colonia on Sunday, January 10, 2016

I gotov odmor! Bilo je predivno u Nassfeldu, a već danas počinjem s pripremama za The Voice! ????

Posted by Colonia on Sunday, January 10, 2016