PRIČA BOWIEJEVE UDOVICE

Iman otkrila zašto je njezin brak potrajao 24 godine

24.04.2016 u 13:49

Bionic
Reading

Bivši supermodel i supruga preminulog Davida Bowieja u intervjuu snimljenom malo prije njegove smrti u siječnju za Oprah Winfrey Network, a koji se u SAD-u emitirao prije nekoliko dana, ispričala je zašto je imala uspješan brak, ali i što je bila cijena te obiteljske sreće

U jednoj od epizoda serije 'Where Are They Now' televizijske kuće Oprah Winfrey o bivšim supermodelima, pojavila se i slavna ljepotica Iman (60), supruga preminulog Bowieja s kojim je u braku bila 24 godine. Intervju je snimljen nekoliko tjedna prije njegove smrti, no Iman ni jednom riječju tada nije dala naslutiti koliko teške trenutke prolazi. Otkrila je da je nakon vjenčanja s Davidom karijeru stavila na drugo mjesto.

'Žene danas žele imati sve, ali ne možeš imati sve u istom trenutku. David i ja smo bili sretni jer smo se pronašli kad smo oboje hjteli isto u životu - miran obiteljski život. To je bila ta najvažnija karika naše veze. U našem braku nije bilo zvijezda, bili smo Iman i David, persone s pozornice nisu imale ništa s našom ljubavi', rekla je Iman koja se nedavno nakon gubitka supruga suočila i s majčinom smrću.


Nakon vjenčanja s Bowiejem slavna ljepotica lansirala je svoju kozmetičku marku koja joj danas donosi milijune i postala uspješna poslovna žena 

Našalila se kako su je poznanici nerijetko zapitkivali koliko je kao žena iz modnog biznisa savjetovala supuga i pridonosila njegovu modnom stilu. 'Zar ste poludjeli? Pričamo o Davidu Bowieju. Pa on je bio moda!' zaključila je Iman.


Iman snimljena prije nekoliko tjedna u New Yorku