DRAGOVIĆ I HOUDEK

'Ima nešto u tome' dobio je spot

01.08.2016 u 20:02

Bionic
Reading

Drugi najavni singl mjuzikla 'Pacijenti' 'Ima nešto u tome' u izvedbi Doris Dragović i Jacquesa Houdeka predstavlja video izdanje

'Ima nešto u tome' autora Vjekoslave i Tončija Huljića jedna je od pjesama koje će se pjevati u mjuziklu 'Pacijenti', čija je premijera zakazana za 4. listopada u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

U prekrasnom ambijentu Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku, u režiji Tonija Banova - Doris i Jacques snimili su video za pjesmu koja već nekoliko tjedana ne silazi s liste najemitiranijih singlova na radiopostajama.


'Zaista sam počašćen što sam imao priliku pjevati s Doris Dragović. Poziv me ugodno iznenadio i raditi s njom na ovakvoj pjesmi mi je bilo pravo zadovoljstvo. Pjesma je zaista hit, a ono što je još važnije, je poruka koju nosi, da se vratimo pravim vrijednostima', rekao je Jacques Houdek.

Po prvi puta pjesmu će uživo moći čuti i svi posjetitelji Jacquesovog koncerta na Ljetnoj pozornici u Opatiji 12. kolovoza, na kojem će mu upravo jedna od gošća biti Doris Dragović.

Svi ostali od listopada uživo će moći slušati 'Ima nešto u tome' u mjuziklu 'Pacijenti' koji je upravo u pripremi pod vodstvom trojca Huljić, Gavran, Barberić, čiji ansambl predvode Hana Hegedušić i Damir Kedžo.