ŠVABO GLUMI BJELORUSA

Ima neka tajna veza između Nikole Đurička i para Jolie-Pitt

26.07.2013 u 21:29

Bionic
Reading

Talentirani srpski glumac Nikola Đuričko posljednjih mjesec dana ima razloga za zadovoljstvo – osim što je njegova serija 'Montevideo, Bog te video' najgledaniji format koji se nedjeljom prikazuje na hrvatskim televizijama, film u kojem se pojavljuje uz bok Bradu Pittu jedan je od najtraženijih ovog ljeta

Đuričko u prvijencu Angeline Jolie glumi srpskog vojnika

Dok ga hrvatska publika prati u seriji 'Montevideo, Bog te video', u kojoj glumi Milana Živkovića, glavnog čovjeka u upravi nogometnog kluba BSK koji se osobno brine za najboljeg klupskog igrača, Mošu Marjanovića, ali i u ulozi Švabe u seriji 'Vratit će se rode', srpski kazališni, televizijski i filmski glumac Nikola Đuričko odmara se s obitelji od sve brojnijih poslovnih obaveza. Posljednja u nizu bila je uloga pilota bjeloruskog zrakoplova u apokaliptičnom hororcu godine 'Svjetski rat Z' u kojem glumi uz bok Bradu Pittu. Đuričko je prvu suradnju s najpoznatijim holivudskim parom ostvario 2011. u filmu 'U zemlji krvi i meda', prvijencu redateljice Angeline Jolie, nakon kojeg su postali prijatelji, a sada glumi u novom ostvarenju produkcijske kuće Brada Pitta.

Đurička su svjetski mediji fotografirali i na svečanoj premijeri filma 'Svjetski rat Z' u društvu Pitta i njegove filmske partnerice Mireille Enos. 'Brad i Angelina su ljudi kao i svi ostali. On je divan glumac i vrlo spontan čovjek. Iskreno odgovara na svako pitanje i, prema mom mišljenju, možda je i previše ljubazan prema drugim ljudima. I on i Angelina su vrlo opušteni, spontano djeluju umirujuće i na samog sugovornika', rekao je Đuričko tijekom intervjua za jedan srpski tjednik.