TONY CETINSKI:

'Idealan muškarac ima super auto, puno para i dobar mobitel'

23.10.2012 u 12:00

Bionic
Reading

Filmski kritičari već su najavili kako je novi film o Jamesu Bondu najbolji dosad, a u to će se uvjeriti i hrvatski kralj estrade Tony Cetinski, koji, iako preferira komedije i drame, Bonda ne propušta

Iako preferira komedije i drame, slavni Tony Cetinski neće propustiti ni novi nastavak o Jamesu Bondu s Danielom Craigom u glavnoj ulozi.

Na pitanje koje karakteristike krase Bonda, a trebao bi ih imati idealan muškarac, Tony odgovara: 'Super auto, puno para, dobar mobitel, dobre cipele, leptir mašnu…'

A koju od tih karakteristika pronalazi kod sebe, brzinom munje odgovara: 'Pištolj! Baš kao i Bond!'  'Sve ono što bi idealan muškarac trebao imati, nije James Bond', rekao je za kraj glazbenik, nadajući se kako mu ta činjenica ide u prilog.

Novi film o Jamesu Bondu 'Skyfall' dolazi u kina 1. studenoga. Ovo je šesti film o Jamesu Bondu u kojem je partner Heineken - prije filma 'Skyfall' ova dva globalna brenda surađivala su u filmovima 'Tomorrow Never Dies', 'The World is Not Enough', 'Die Another Day', 'Casino Royale' i 'Quantum of Solace'.

Skyfall