ŽIVOT U SAN FRANCISCU

I Kristina Sajko na američkom vjenčanju Petre Nižetić

15.12.2016 u 11:30

Bionic
Reading

Na jedinstvenom vjenčanju Petre Nižetić i Frane Mastelića na plaži China Beach u San Franciscu među uzvanicima je bila i bivša manekenka Kristina Sajko, koja u SAD-u živi posljednjih 12 godina. Prije pet godina u San Franciscu se vjenčala sa Splićaninom Lukom Dvornikom s kojim ima dvoje djece, sina Roka i kćer Tiju

Iako joj na svadbi nisu bili roditelji i brat Luka Nižetić, bili su prijatelji s kojima se Petra Nižetić zbližila za svog boravka u SAD-u. Naime, među uzvanicima na Petrinu vjenčanju bila je i nekadašnja vrlo uspješna manekenka Kristina Sajko, u čijem je društvu Petra nedavno slavila i djevojačku večer.

Vjenčanje se dogodilo na plaži, a mladoženja Frano Mastelić i kum odvažili su se i na jedno svadbeno zimsko kupanje.

• Balkañeras having fun in SF ?? • w/ @kristinasajko @katematijacahrga @vlatkaerceg @_ttina

A photo posted by Petra Nizetic (@modakomoda) on

U San Franciscu Kristina živi sa suprugom Splićaninom Lukom Dvornikom kojeg je poznala 2012. u kalifornijskom gradiću Palo Altu gdje je on tada držao restoran.

'Luka je živio u okolici San Francisca, a kako sam s prijateljicom iz Los Angelesa krenula u Napu i Sonomu na testiranje vina, tu smo večer stale da prespavamo kod njezine prijateljice, u blizini Lukina doma. On je u to vrijeme imao restoran u Palo Altu, gdje smo otišle na večeru da se njih dvoje vide i tako smo se upoznali', otkrila je prije četiri godine Kristina koja se nakon vjenčanja iz Los Angelesa, u kojem je živjela pet godina, preselila u Silicijsku dolinu.


Kristina sa suprugom Lukom i sinom Rokom

Prije četiri godine rodila je sina Roka, a 2014 kćer Tiju. Svakog ljeta obitelj dolazi u Hrvatsku. Iako je prije tri godine razmišljala o povratku, taj je plan zasad odgodila.

Kristini je u SAD-u dom od 2005., kada je započeo njen proboj i uspjeh u svijetu manekenstva. Pet godina kasnije pobijedila je u reality showu o životu modela 'Project Runway' čija je voditeljica bila Heidi Klum. Tada je shvatila i kako bi nakon dugo godina lutanja po svijetu željela normalan posao i obitelj, a želja joj se i ostvarila. Jedno vrijeme radila je od kuće kao menadžerica prodaje tvrtke Free App A Day.