POLITIČKA ALUZIJA ILI...?

Huljić otvoreno o 'mostu koji je spajao nespojivo'

14.06.2016 u 11:49

  • +25

Otvaranje novog studija Narodnog radija

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić/tportal.hr

Bionic
Reading

Splitski skladatelj komentirao je šuškanja kako je posljednja pjesma koju je napisao sa suprugom Vjekoslavom, 'Ima dana', zapravo preslika trenutne situacije u Hrvatskoj

Otkako je svjetlo dana ugledala nova pjesma grupe Magazin naziva'Ima dana', autore glazbe i teksta, Vjekoslavu i Tončija Huljića, stalno ispituju ima li ona veze s trenutnom političkom situacijom.

'Ova je veza čudna od početka
Možda je ovo kraj
Al za svaki slučaj ne pitaj...
Prsten si dao, onda otišao
Treba mi savjet, da l još vrijedi zavjet?
Al naš most, nažalost
Srušio se jer spajao je sve nespojivo
A bilo je neodoljivo, al je valjalo.'

RTL Autor: RTL

'Tu sam glupost čuo. Jednostavno se tako potrefilo, kao i to da mi se mjuzikl zove 'Pacijenti' i da je radnja smještena u psihijatrijskoj bolnici - pogledajte u kakvoj ludnici živimo', komentirao je Tonči Huljić kroz smijeh samo za tportal. Tonči Huljić, koji će uskoro široj javnosti predstaviti i svoj novi projekt - mjuzikl 'Pacijenti' - s Petrom Grašom i Mijom Negovetić te predsjednicom Republike Hrvatske Kolindom Grabar Kitarović sudjelovao je na službenom otvaranju najmodernijeg radijskog studija u ovom dijelu Europe.

RTL Autor: RTL

U novom studiju Narodnog radija prisutne su dočekivala i zaštitna lica te kuće, njihove voditeljice - Doris Pinčić Rogoznica, Tatjana Jurić, Nives Čanović i Ivana Plechinger. Pobjednica showa 'Zvjezdice' otpjevala je hrvatsku himnu, a potom su svoje pjesme otpjevali i Petar Grašo, a onda i Tonči Huljić.

Najsmješniji dio događanja zasigurno je bilo tehniciranje nogometnom loptom, u kojem je pobjedu odnio Petar Grašo, unatoč, kako mu je Tonči Huljić rekao, brodovima na nogama, aludirajući na velik broj cipela koje nosi.