NESUĐENA SPIKERICA

Hrvatska glumica nekoć je bila preslatka djevojčica

12.11.2015 u 07:14

Bionic
Reading

Mirna Medaković među obiteljskim albumima pronašla je fotografiju na kojoj ima godinu i pol dana na kojoj sjedi u zagrljaju svog tate. Glumica koju trenutačno gledamo u seriji Nove TV 'Kud puklo da puklo', svoju nježnu uspomenu iz djetinjstva objavila je na Instagramu

Fotografija koju je glumica objavila snimljena je zimi 1986./87. godine kod sestrične njezinog tate na Kvatriću.
'Izvukla sam tu fotografiju nekidan iz albuma kad sam bila kod roditelja. Zapravo sam tražila fotografiju na kojoj smo mama, tata i ja da je postavim kao novu sliku na našoj whatsapp-grupi, ali mi je ova zapela za oko i objavila sam je na Instagramu', ispričala nam je Mirna.
 
Imala je, kaže, veselo djetinjstvo, a njezini roditelji provodili su puno vremena s njom.
'Nema parka u Zagrebu u kojem se nismo igrali, slagali drvene kocke, lego-kockice, igrali se s bebom ćelavicom, igrali Memori, Čovječe, ne ljuti se, čajanka s plastičnim servisom za čaj, družila se s mojom godinu dana starijom susjedom Milom', prisjetila se Mirna.


Mirna Medaković danas je u sretnom braku s Hrvojem Stepincem

Mirna nije oduvijek željela biti glumica. Kad je bila mala, zamišljala se kao spikerica na televiziji.
'Uzela bih mali stolac, stavila ispred velikog ogledala u hodniku i vodila program', kaže. Od šestog razreda osnovne škole pohađala je dramsku grupu Učilišta ZKM-a. Danas istinski uživa u svom poslu. Trenutačno je gledamo u seriji Nove TV 'Kud puklo da puklo' i veseli se dobrom prijemu kod publike.