TENIS I DOBAR PROVOD

Hrpa poznatih: Na US Openu gledalo se na tribine

10.09.2015 u 11:44

  • +7

Holivudska krema na tribinama US Opena

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Jučerašnji uzbudljiv teniski okršaj Rogera Federera i Richarda Gasqueta u četvrtfinalu US Opena s tribina su pratile i brojne američke zvijezde, među kojima su se kao najstrastveniji navijači švicarskog tenisača pokazali Michael J. Fox i Justin Timberlake. On je pak Federerovu pobjedu proslavio plesom

Jučerašnji četvrtfinalni meč Rogera Federera i Richarda Gasqueta bio je poseban ne samo zbog odlične igre Švicarca i Francuza, već i zbog spektakla koji su neke zvijezde priredile na tribinama US Opena.

Anne Wintour bila je očekivano suzdržana, sladokusac Alec Baldwin kao i uvijek nije mogao odoljeti brzoj hrani, a kandidat za predsjednika SAD-a Donald Trump glumio je savršenog djeda s unukom u krilu. Michael J. Fox navijao je iz sveg glasa, a Justin Timberlake u društvu prijatelja, komičara Jimmyja Fallona, čak je i zaplesao.


Meč nije propustio ni Bradley Cooper, jedan od najvećih obožavatelja tenisa među holivudskim zvijezdama. Ovaj put zaljubljeni Cooper nije poveo svoju novu djevojku Irinu Shayk, jer nju bijeli sport ne zanima previše.