POBJEŠNJELI MEL

'Hrabro srce' kukavički odgurnuo fotografkinju

25.08.2015 u 09:14

Bionic
Reading

Policija je u ponedjeljak istraživala tvrdnje da je kontroverzna holivudska zvijezda Mel Gibson navodno odgurnuo i verbalno napao australsku fotografkinju

Novinska fotografkinja Kristi Miller, koja radi za sidnejski Daily Telegraph, suočila se s agresivnošću Mela Gibsona nakon što je u nedjelju navečer fotografirala glumca koji je u pratnji 24-godišnje Rosalind Ross napuštao kino.

Miller je novinarima rekla da je nakon što je snimila dvije fotografije krenula fotografirati par sprijeda, ali kad je okrenuvši se od njih potrčala naprijed, osjetila je guranje u leđa. U šoku je slušala glumčeve optužbe na svoj račun koji joj je potpuno izvan kontrole pljuvao u lice i vrijeđao je, a činilo joj se da će u lice dobiti i udarac.

Policija je priopćila kako istražuje incident, ne precizirajući koje optužbe provjeravaju. AFP-u je potvrđeno da je došlo do svađe između jedne osobe i fotografa pri čemu je fotograf navodno odgurnut.

Gibsonov menadžment iz SAD-a niječe bilo kakav fizički kontakt između zvijezde 'Hrabrog srca' te 'Smrtonosnog oružja' i fotografkinje koja je, prema njihovim tvrdnjama, uznemiravala glumca i njegovu prijateljicu.