NAGRADNJAČA

Hrabra Merida vas nagrađuje

08.08.2012 u 12:04

Bionic
Reading

U režiji Andrewsa i Brende Chapman te u produkciji Katherine Sarafian, 'Merida hrabra' je velika avantura prepuna emocija i nezaboravnih likova s potpisom Pixarovog humora koji očekuje publika svih uzrasta, diljem svijeta. 'Meridu hrabru' su napisali Andrews, Steve Purcell, Chapman i Irene Mecchi, na temelju originalne priče (Chapman), a kreće u kina 9. kolovoza, 2012. i bit će predstavljena u Disney Digital 3D tehnici u svim kinima.

'Merida hrabra' predstavlja Pixarov najdrskiji, sofisticiraniji i kompleksniji animirani film do sada i utvrđuje mnoge nove početke za Pixar film. Ovo je prvi put da ovaj studio dobiva glavni ženski lik, prvi komad u kojem se povijesne reference sijeku sa svijetom fantazije i prva epska avantura čija se radnja odvija u stvarnom svijetu.

'Stvarno sam jako ponosan na ovaj film zbog njegove ljepote, priče, drame, humora i akcije', kaže John Lasseter, glavni kreativni direktor Walt Disney i Pixar Animation Studia te izvršni producent 'Meride hrabre'.

'To je stvarno lijepo uravnotežen film koji vas vodi u ovaj nevjerojatno raskošan svijet s tim stvarno zabavnim likovima. To je nešto potpuno različito od svega što ste ikada vidjeli. To je ono što volimo raditi u Pixaru. Volimo putovati u nove svjetove i predstavljati priče koje niste nikada prije vidjeli. To je spoj tehnologije i umjetnosti. Ima odličnu priču, humor i vokalnu izvedbu.'

Continental film i tportal.hr su za svoje čitatelje pripremili brojne nagrade iz filma te ulaznice za projekciju filma!

Poklanjamo vam i deset pozivnica za splitsku premijeru koja će se održati u nedjelju 5. kolovoza u 11:00 sati u kinu Cineplexx Split.

Svaka pozivnica vrijedi za dvije osobe, a dobitnici preuzimaju pozivnice na blagajni kina uz predočenje identifikacijskog dokumenta neposredno prije početka premijerne projekcije.

Pozivnice su osvojili:

Anela Galić
Maja Zorić
Mario Milić
Anita Sedlar
Željko Herceg
Siniša Vernik
Tina Ivanišević
Vesna Matešić
Mirna Primorac
Linda Senjanović

Dobitnici promo materijala:

Veno Smrček (majica)
Vito Totić (majica)
Maja Bogatić (majica)
Ines Ptujec (majica)
Martina Lončar (puzzle)
Ivica Peh (set naljepnica)
Marko Bartolić (set naljepnica)
Gordana Rabljenović (set naljepnica)

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.

Po dvije ulaznice za projekciju filma su osvojili:

Ivana Čandrlić-Dankoš
Sonja Lukačin
Anica Klemenčić
Tatjana Grgar-Vlašić
Toni Mađor Božinović