NOVA SERIJA

Hoćete li i vi pratiti ljubavnu priču Ane i Petra?

  • Autor: T. B.
  • Zadnja izmjena 02.09.2016 19:27
  • Objavljeno 02.09.2016 u 19:27
Zlatni dvori Katarina i Matko

Zlatni dvori Katarina i Matko

Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV

Od 6. rujna na Novoj TV počinje se emitirati nova dnevna serija 'Zlatni dvori' čija se radnja odvija u Slavoniji

Na Novoj TV uskoro se počinje emitirati dramska serija koju su za vas pripremili kreativni producent i redatelj Dražen Žarković i producentica Sanja Tucman prema ideji Branka Ivande. Glavne uloge tumače Katarina Baban i Matko Knešaurek.

U ostalim ulogama bit će Helena Buljan, Ecija Ojdanić, Lana Ujević, Petra Kraljev, Dijana Vidušin, Petra Dugandžić, Tamara Šoletić, Tonka Kovačić, Milan Štrljić, Jan Kerekeš, Duško Valentić, Marko Torjanac, Robert Kurbaša, Mladen Kovačić, Lujo Kunčević, Darko Milas, Martin Lugarić i Danko Ljuština.

Radnja prati ljubavnu priču između seoske djevojke na slavonskom gazdinstvu Ane i mladog i pomalo neodgovornog bogataša Petra. Naravno, par će na svom putovanju pronalaska prave ljubavi naići na mnoge probleme koje će morati svladati.


Ana radi na imanju gazde Nikole (Robert Kurbaša), velikom i bogatom gazdinstvu koje se stalno širi otkupljujući napuštena ili propala seoska imanja unaokolo.

Petar je navikao da djevojke i žene lako padaju na njegov šarm, no Ana je drugačija. Budući da ga obiteljski posao ne zanima, već bi se želio okušati u producentskim glazbenim vodama, Petar je često u zavadi s roditeljima. Nakon velike svađe s ocem Vinkom (Milan Štrljić), majka Irena (Ecija Ojdanić) ponudi Petru da se dokaže u svijetu glazbe s pjevačicom po izboru. Ako ne uspije, mora se bespogovorno vratiti u očevu firmu i zarađivati, a ako od nje napravi zvijezdu u samo tri mjeseca, sam odlučuje o svom životu i karijeri. Petar prihvaća izazov i za svoju muzu odabire upravo Anu.

Ana je od svoje majke, koja je otišla u inozemstvo ganjati (neuspješnu) karijeru pjevačice, naslijedila prelijep, iako neškolovan glas, no okolnosti majčinog odlaska su za nju obavijene velom tajne. Naime, njen otac nikada nije htio pričati o majci jer nije htio Ani kaljati uspomene.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!