OSTAO BEZ TEKSTA

Helen Mirren iznenadila Colberta poljupcem

10.03.2016 u 09:56

Bionic
Reading

Glumica Helen Mirren ostavila je inače brbljavog voditelja emisije 'The late show with Stephen Colbert' bez teksta. Poljubila ga je u usta na početku i kraju emisije

Britanska zvijezda Helen Mirren gostovala je na Dan žena u emisiji 'The late show with Stephen Colbert'. Pri ulasku na set poljubila je Stephena Colberta u usta i ostavila ga potpuno zatečenog.

'Da to nisam sad napravila, ne bih ponovo imala priliku. Sanjala sam kako to radim zadnjih petnaestak godina, pa sam jednostavno ugrabila šansu. Žao mi je', rekla je uz smijeh dama Helen Mirren.

Stephenu Colbertu očito nije bilo žao.

'Odjednom se ne mogu sjetiti nijednog pitanja. Nema nikakve sumnje da znaš što radiš. Stvarno znaš što radiš. Hvala ti što si ovdje. Možeš li zamisliti koliko je ljudi u ovom trenutku ljubomorno na mene?', našalio se Colbert.


Stephen Colbert nastavio je emisiju i priznao kako je ugostio mnoge dame i gospodu, no nitko ga nikad nije poljubio.

'Čak ni sir Ian McKellan?', u šali je pitala Helen Mirren.

Helen Mirren zatim je malo govorila o svom dobrotvornom radu te predložila da i SAD uvede sličnu stvar kao što je britanska dodjela titula, no Colbert je odvratio kako je to nemoguće jer SAD još nema prikladan politički sustav.

'Za to nam treba monarhija, a to se neće dogoditi još barem devet mjeseci', našalio se Colbert na račun skorih predsjedničkih izbora u SAD-u.

Intervju je prikladno završio još jednim poljupcem