KRAJ LJUBAVI

Halle Berry se rastaje zbog suprugove nagle naravi

28.10.2015 u 14:58

Bionic
Reading

Posljednjih nekoliko mjeseci govorilo se o tome da se razilaze američka glumica Halle Berry i Francuz Olivier Martinez. Oskarovka Halle je ovih dana predala papire za razvod, a kao razlog je navela nepremostive razlike u karakterima

Glumici je najviše smetala nagla narav supruga, a događaj koji je presudio njihovom braku incident je u kojem je Olivier bacio dječju sjedalicu za auto na zaposlenika zračne luke u Los Angelesu, nakon čega ih je on tužio tražeći pet milijuna dolara.

Par se navodno žestoko posvađao nakon toga te su odlučili okončati svoj brak dug dvije godine, a kako su potpisali predbračni ugovor, neće biti problema oko podjele imovine.

Vezano uz razvod, dali su zajedničku izjavu: 'Teška srca odlučili smo se rastati. Nastavljamo dalje poštujući se, a u centru našeg interesa i dalje je dobrobit našeg sina. Želimo samo najbolje jedno za drugog i nadamo se da ćete poštovati našu odluku i privatnost nas i naše djece u ovom teškom periodu', naveli su.

Glumci su se upoznali 2010. snimajući film 'Tamna plima', nakon čega su se 2011. zaručili u tajnosti. Vjenčali su se 2013, a zajedno imaju sina, dvogodišnjeg Macea.

Tamnoputoj glumici to je već treći propali brak. Od 1993. do 1997. bila je u braku s igračem bejzbola Davidom Justiceom, a nakon toga od 2001. do 2005. s pjevačem Ericom Benetom. Halle iz veze s bivšim zaručnikom Gabrielom Aubryjem ima i sedmogodišnju kćer Nahlu.