STIŽE JOŠ IZNENAĐENJA

Gustafi napravili feštu na ATP-u u Umagu

09.07.2012 u 12:11

Bionic
Reading

Najbolji istarski rock bend Gustafi zapalio je sinoć ATP Dance Arenu u sklopu 23. ATP Vegeta Croatia Opena

Umag i dalje pleše u ritmu ATP Party Nights. Jučerašnjim nastupom u ATP Dance Areni Gustafi su potvrdili to da su najbolji istarski glazbeni predstavnici.

Nakon spektakularnog vatrometa koji je osvojio umaško nebo zasvirala je pjesma 'Ma sam svinja', kojom su energični Gustafi započeli svoj nastup. Na koncertu na kojemu nije nedostajalo energije posebno se istaknula mlada pjevačica Barbara, a i ostali članovi dvanaesteročlanog benda dali su sve od sebe da bi rasplesali umašku publiku.

Gustafi su redali svoje stare i nove hitove, kao što su 'Katarina', 'Tebe san ja', 'Črna žaba', 'Ča bin da' i mnoge druge. Kao i na svim nastupima istarskih Gustafa, i ovoga puta publika je zaplesala te su odlični bili trenuci u kojima je nekoliko stotina ljudi oponašalo temperamentnu pjevačicu i njezine jedinstvene plesne pokrete.

U ponedjeljak 9. srpnja u večernjim satima ekipu će zabavljati bend Night Express pod imenom ATP Stars bend i grupa Angels, dok su dani 10. - 12. srpnja rezervirani za R&B i house generaciju. Nakon prošlogodišnjeg cool koncerta za vrijeme proloma oblaka, koji je osvojio sve prisutne, na umašku pozornicu se u petak 13. srpnja ponovno vraćaju legendarni TBF-ovci koji su u međuvremenu izdali svoj novi album pod nazivom 'Pistaccio metallic', a ove će nas ove godine zabaviti hitovima poput 'Mater', 'Veseljko', 'Grad spava', 'Uvik kontra'...

U subotu 14. srpnja u ATP Dance Areni nastupa svjetska R&B zvijezda Estelle, dobitnica prestižne glazbene nagrade Grammy 2009. godine za pjesmu 'American Boy' s Kanyeom Westom, a široj je javnosti poznata i po velikom hitu 'One Love' s Davidom Guettom. Estelle dolazi u Umag u pratnji benda od deset članova koji uključuje i prateće vokale, a bit će to nastup u sklopu njezine svjetske turneje 'All Of Me'. Zatvaranje programa ATP Party Nights pripalo je zagrebačkoj grupi Jinx, koja je kao i TBF-ovci lani osvojila Umag. Bogati koncertni program uvijek započinje u 23 sata, a prethodi izvrsni Alan Bjelinski i Ante Gelo Jazz Quartet koji ljubiteljima jazz glazbe donose pravu jazz poslasticu svake večeri od 19 sati.

Impresivan glazbeni raspored 23. ATP Vegeta Croatia Opena ove godine uključuje čak 100 sati programa svih 11 dana događanja, pet velikih koncerata i šest DJ setova svjetskih atrakcija plesne glazbe. Uz navedene nastupe, u programu ATP Party Nights nastupaju i velikani elektronske glazbe Freemasons, Sunnery James & Ryan Marciano, Patric la Funk, Eddie Thoneick i drugi. ATP Party Nights pružaju jedanaestodnevno glazbeno putovanje namijenjeno svim generacijama željnim vrhunske glazbe i zabave.