SUSRET ZA PAMĆENJE

Goran Višnjić nikad ne zaboravlja drage prijatelje

28.01.2016 u 14:24

Bionic
Reading

U svom posjetu Hrvatskoj poznati glumac koji već 20 godina živi u Los Angelesu nije propustio druženje sa svoja dva prijatelja još od studentskih dana - s Goranom Navojcem i Vedranom Mlikotom susreo se u kazalištu Kerempuh nakon predstave 'Hamlet u selu Mrduša Donja'. Razveselila mu se i kolegica Mia Begović

Nekad nerazdvojni glumački trio fantastico, kako su ih u šali nazivali, jučer se ponovo našao na okupu u zagrebačkom kazalištu Kerempuh. Naime, Goran Višnjić koji ovih dana boravi u Hrvatskoj nakon dugo vremena susreo se sa svoja dva najbolja prijatelja, glumcima Vedranom Mlikotom i Goranom Navojcem pogledavši ih sinoć i u predstavi 'Hamlet u selu Mrduša Donja'. U istoj predstavi nekad su zajedno glumili Višnjić i Vedran Mlikota.

Susret starih kompanjona nije prošao bez dobrog humora, ali i zajedničke fotografije. I Navojec i Mlikota posljednjih su godina nekoliko puta posjetili Gorana u Los Angelesu gdje su uvijek rado viđeni gosti.

Višnjiću su se sinoć u Kerempuhu razveselili i mnogi drugi nekadašnji kolege poput Mije Begović, Hrvoja Kečkeša, Anite Matić Delić...

'Najveća kazališna priznanja skupa smo osvojili, Orlanda na Dubrovačkim ljetnim igrama. Isti čovjek, sjajan glumac i kolega. Uz to, uistinu, sjajno izgleda', napisala je Mia na svom profilu na Facebooku.

Posljednji put Goran je boravio u Hrvatskoj u svibnju prošle godine kada je u Istri snimao kriminalističku seriju 'Granice zločina'. U novom filmu svog punca redatelja Antuna Vrdoljaka o generalu Gotovini koji bi se trebao početi snimati ove godine Goran bi se mogao naći u glavnoj ulozi.

Glumački trio fantastico: Goran Navojec, Vedran Mlikota i Goran Višnjić, nakon jučerašnje "Predstave Hamleta u selu Mrduša Donja".

Posted by Kazalište Kerempuh on Wednesday, January 27, 2016

Uvijek dragi gost Kerempuha Goran Višnjić posjetio je kolege i odgledao "Predstavu Hamleta u selu Mrduša Donja".

Posted by Kazalište Kerempuh on Tuesday, January 26, 2016

Najveca kazalisna priznanja , smo skupa osvojili. Orlanda na Dubrovackim ljetnim igrama.Isti covijek ,sjajan glumac i kolega. Uz to , uistinu, sjajno izgleda .

Posted by Mia Begović on Wednesday, January 27, 2016