KONCERT U LISINSKOM

Goran Karan zapjevat će u Zagrebu

12.02.2013 u 11:49

Bionic
Reading

Uoči Valentinova, 12. veljače, u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski Goran Karan će zapjevati s prijateljima i suradnicima koji su dali svoj doprinos na njegovom novom albumu 'Čovik tvoj'

Nakon petogodišnje diskografske pauze, na hrvatskom tržištu će se pojaviti nosač zvuka Gorana Karana 'Čovik tvoj'.
U realizaciji tog projekta sudjelovao je velik broj domaćih i inozemnih umjetnika kao što su Peter Soave, bandoneon, američka kantautorica Melanie Stormm, Ana Rucner, Tomislav Bralić, Helena Bastić Nikša Bratoš, Nenad Šiškov, Remo Cartagine i mnogi drugi.

Prva koncertna promocija održat će se u Zagrebu uoči Valentinova, 12. veljače, u Dvorani Vatroslava Lisinskog. Koncert se zove 'Par je Božji dar'. Na koncertu će uz Karana biti i njegovi gosti, prijatelji i suradnici koji su dali svoj pečat ovom novom albumu.
Tako će dijelom koncerta biti nastup s Anom Rucner, s kojom je Goran snimio autorsku pjesmu 'Adam i Eva'. S Tomislavom Bralićem je realizirana suradnja na pjesmi 'Prijatelju'. Peter Soave i Helena Bastić će gostovati na pjesmi 'Zaboravi'. Američka pjevačica Melanie Stormm će s Goranom predstaviti njegovu autorsku pjesmu 'Place in my heart'.
Nikša Bratoš bit će glazbeno pojačanje Goranovog stalnog Vagabundo Banda.

Kako su tekle pripreme u Tuheljskim toplicama za današnji nastup, pogledajte ovdje:

'Par je Božji dar'