GODINE JOJ DOBRO PRISTAJU

Glumica Matija Prskalo blista na pragu pedesete

28.05.2016 u 09:48

Bionic
Reading

Glumica koju trenutno gledamo u HTV-ovoj seriji 'Nemoj nikome reći' često sudjeluje u raznim modnim kampanjama, a voli pratiti i revije. Otkrila nam je tko joj daje savjete oko modnih kombinacija, ali i kakav odnos ima sa svojom kćeri tinejdžericom te kakva je ona bila u njezinim godinama

Matija Prskalo pokazala je svoju ženstvenost i senzualnost u cvjetnoj, ali i odličnu figuru u romantičnoj haljini slovenske dizajnerice Maje Štambol na predstavljanju nadolazećeg modnog događanja 'Fashion Week Zagreb by Afrodita'.

'Nisam nikad nosila revije na Fashion Weeku, ali rado dolazim na njih i tako ih podržavam', kaže lijepa glumica.


Matija uz Nives Čanović, Csillu Barath Bastaić i Sonju Kovač

Privatno, kaže, preferira ležerniji stil odijevanja.
'Obožavam sportske kombinacije koje znam iskombinirati s elegantnim detaljima za svakodnevnu varijantu. Za večernje izlaske preferiram laganije, svilenkastije haljinice', rekla je Matija. Njezina 12-godišnja kći Kalista obožava modu i prava je fashionistica.

'Ona od svoje treće godine zna što ne želi nositi i nikad joj nisam mogla ništa nametnuti. Već odmalena je znala što joj se sviđa. Sva sreća što nije željela sandale po kiši i čizmice ljeti, ali sve drugo jako dobro zna iskombinirati, čak i mene ponekad savjetuje oko odijevanja', otkrila je glumica. Ponosna je što je njezina kći izrasla u poslušnu djevojčicu, no kako se nosi s njezinim tinejdžerskim godinama?

'Zasad je sjajno jer je tek na početku puberteta pa mi je kormilo čvrsto u rukama (smijeh). Jako puno razgovaramo o svemu, a mislim da je to jako važno. Kalista je dobra i pametna curica', ponosno ističe.

Matija se prisjetila kakva je sama bila u godinama u kojima je sada njezina kći.
'Zaigrana, otvorena, radoznala. Prepoznajem slične osobine i kod svoje kćeri. Bilo je tu i žutih minuta, ali bože moj, pa kakvo bi to odrastanje bilo da nije tako', smije se Matija.