GRACIOZAN PAR

George Clooney ne skida ruke sa svoje Amal

02.02.2016 u 13:51

Bionic
Reading

Sinoć je u Los Angelesu održana premijera novog filma Georgea Clooneyja 'Hail, Caesar!', a na crvenom tepihu pratila ga je supruga Amal. Nije skidali osmijeh s lica, a prelijepa odvjetnica plijenila je pažnju odličnom modnom kombinacijom

Glumac George Clooney (54) predstavio je novi film braće Coen u kojem tumači glavnu ulogu, a glavna podrška mu je bila supruga Amal (37). U braku su manje od dvije godine, ali izgledaju zaljubljeno kao prvoga dana. Dok su na crvenom tepihu izmjenjivali poljupce, Clooney je cijelo vrijeme nježno držao suprugu za struk i zaljubljeno je promatrao.

Amal je modnim odabirom još jednom osvojila kritičare. Naime, bijelom kratkom haljinicom s izvezenim crvenim cvjetićima od kristala odlično je naglasila liniju, a srebrnim salonkama i zanimljivom frizurom skladno je zaokružila izgled. George se odlučio za klasično crno odijelo, ali je umjesto košulje odabrao opušteniju crnu dolčevitu.

Oboje nisu skidali osmijeh s lica, a svojim pojavljivanjem negirali su i brojne glasine o razvodu koje ih prate od samog vjenčanja. Britanska odvjetnica za ljudska prava Amal Clooney poznata je kao žena koja je napokon odvela okorjelog neženju Georgea Clooneyja pred oltar. Upoznali su se početkom 2014., a u brak su uplovili već 27. rujna iste godine.

'Brzo sam postao svjestan toga da je Amal žena s kojom želim provesti ostatak života, ali nikad o tome nismo razgovarali, tako da nisam mogao onako usput reći Hej, možda bismo se mogli vjenčati. Iznenadio sam je kad sam kleknuo pred nju i zaprosio je. Ona je uporno zbunjeno ponavljala Wow i O, moj bože jer to zaista nije očekivala', rekao je Clooney jednom prilikom o prosidbi.

Američki glumac, kojeg se smatra jednim od najprivlačnijih muškaraca na svijetu, već je bio u braku s glumicom Talijom Balsam od 1989. do 1993. Nakon neuspjelog braka izjavljivao je kako se više neće ženiti, ali ga je iznimno cijenjena britanska odvjetnica libanonskog podrijetla potpuno osvojila.