JIMMY KIMMEL LIVE

George Clooney i Hugh Laurie u urnebesnoj 'Hitnoj službi'

04.02.2016 u 10:24

Bionic
Reading

Ponovno okupljanje glumaca iz serije 'Hitna služba' rezultiralo je pravom medicinskom dramom s elementima 'Dr. Housea'. Naravno, radi se o duhovitom skeču komičara Jimmyja Kimmela koji je sinoć u svojoj emisiji ugostio Georgea Clooneyja i Hugha Laurieja

Clooney je gostovao kod Kimmela povodom predstavljanja filma 'Hail, Caesar!' nastalog u suradnji s braćom Coen. Prije samog nastupa u showu snimljen je odličan skeč u kojem se ponovno okuplja cijela glumačka postava 'Hitne službe', serije koja je Clooneyja lansirala među holivudske zvijezde.

Doktor Ross (Clooney) se nalazi u bolnici s pacijentom, barata medicinskim žargonom i u jednom trenutku zahtijeva asistenciju. Međutim pacijent (Kimmel) se budi iz stanja kome i obavještava ga kako se ekipa koju čine Julianna Margulies, Noah Wyle i Eriq La Salle nije mogla dogovoriti o ponovnom okupljanju. Umjesto toga, doktor Ross se susreće s doktorom Gregoryjem Houseom (štap i naglasak bili su uključeni) te timskim radom spašavaju pacijenta.

Urnebesni skeč oduševio je sve, posebice jer je 'Hitna služba' bila serija s čak 15 sezona dok je 'Dr. House' sa svojih sedam sezona bio jedna od najgledanijih medicinskih dramskih emisija.

'E.R.' Cast Reunion with George Clooney and Jimmy Kimmel