TKO ĆE GLUMITI STEVEA JOBSA?

George Clooney bori se za ulogu s mlađim kolegom

17.11.2011 u 14:35

Bionic
Reading

George Clooney i Noah Wilde zajedno su glumili u nekada megapopularnoj seriji 'Hitna služba', a bivše kolege sada se bore za istu ulogu. Tko će utjeloviti lik Steva Jobsa, nedavno preminulog prvog čovjeka Applea?

50-godišnji vječni zavodnik George Clooney bori se sa svojim 40-godišnjim kolegom Noahom Wildeom za ulogu Stevea Jobsa u filmu koji bi se trebao početi snimati iduće godine, piše New Magazine.

Biografski film o životu prvoga čovjeka Applea trebao bi prikazati život tehničkog gurua koji je u dobi od 56 godina prošloga mjeseca preminuo od raka gušterače. I Clooney i Noah Wilde glumili su u popularnoj seriji 'Hitna služba', čije prikazivanje je završeno 2009. godine. Serija koja prikazivala razne događaje u fiktivnoj bolnici Chicago, a osvojila je čak 23 nagrade Emmy.

Premda je 50-godišnji Clooney puno veća filmska zvijezda, neki smatraju da bi upravo godine mogle biti problem prilikom odlučivanja tko će odglumiti Stevea Jobsa jer će film prikazivati i scene u kojima bi Clooney teško odglumio mladog Jobsa.