OD AKCIJSKIH FIGURICA DO AKCIJSKIH JUNAKA

'G. I. Joe: Kobrin uzlet'

12.08.2009 u 11:00

Bionic
Reading

Vizionarski redatelj Stephen Sommers, koji je zaslužan za velike hitove kao što su 'Mumija' i 'Povratak mumije', donosi nam svoj najnoviji uradak - visokooktansku akcijsku pustolovinu 'G. I. Joe: Kobrin uzlet'. Oživjevši jednu od najdomoljubnijih akcijskih mitologija i bacivši je u blisku budućnost, Sommers je stvorio jedinstvenu i moćnu akcijsku pustolovinu. Film u naša kina dolazi 27. kolovoza, a do tada na našim podstranicama saznajte sve o filmu

Okupivši međunarodnu glumačku postavu, koju čine mladi glumci i veterani ove industrije, te iskusnu ekipu filmskih umjetnika, inovativni Sommers snimio je priču o junaštvu i terorizmu, o borbi između dobra i najgoreg zla.

Radnja filma smještena je u blisku budućnost, a elitna jedinica G. I. Joe koristi najnoviju špijunsku i vojnu tehnologiju kako bi zaustavili krijumčara oružjem Destroa i rastuću prijetnju misteriozne organizacije Kobra koja svijet namjerava pretvoriti u kaos. Dvojica prijatelja, Duke i Ripcord (Tatum i Wayans), novopridošlice u jedinici G. I. Joe, prvo će morati izaći na kraj s najnovijom tehnologijom s kakvom se dosad nisu susreli, a nakon toga pokušat će zaustaviti duplo jačeg neprijatelja.

Elitnu postrojbu G. I. Joe čine Ripcord, odličan strijelac i specijalist za oružje, Snake Eyes, ninja ratnik naoružan katana mačevima i Glock pištoljem, majstor borilačkih vještina, specijalist za izviđačke akcije i infiltriranja, Scarlett, opasna i bistra majstorica borilačkih vještina, vješta s plinskim samostrelom, Breaker, specijalist za elektroniku i tehnologiju, Heavy Duty, specijalist za oružjem, General Hawk, zapovjednik postrojbe, te, naravno, hrabri veteran Duke, vođa postrojbe i utjelovljenje savršenog vojnika.