NOVI VAL ZVIJEZDA U DUBROVNIKU

Freeman i Caprice na crvenom dubrovačkom tepihu

27.07.2010 u 15:18

Bionic
Reading

Stradun se sprema za novu mješancu strke, zvijezda i glamura. Uzrok je svemu predstojeći Dubrovnik film meeting na kojem gostuje filmska zvijezda Morgan Freeman

Uz Freemana, poziv na ovogodišnje dubrovačko glamurozno druženje prihvatila je i manekenka Caprice koja je već boravila u Dubrovniku 2007. Prvoga kolovoza, slavni će Morgan Freeman predstaviti film 'Invictus' tijekom Movie Stars Nighta na plaži Hotela Dubrovnik Palace u ekskluzivnom kinu pod zvijezdama, na kojoj će, uz posebne VIP pozivnice, sudjelovati 600-tinjak gostiju Sarajevo Film Festivala, poznatih svjetskih redatelja, osoba iz javnog života regije, glumaca, pjevača, sportaša, sponzora, tvrtki partnera i gostiju Adriatic Luxury Hotels. Nakon filmske projekcije na Vala Clubu Hotela Dubrovnik Palace uslijedit će ekskluzivni Jameson Gala VIP Party za VIP uzvanike, kojem će domaćin biti Morgan Freeman. Svi će se posjetitelji moći opustiti uz vruće ritmove i nastup skupine Cubismo i posebnu gošću Teresu Garciu Caturlu.

Drugog festivalskog dana pod zvjezdanim nebom na Stradunu održat će se sada već tradicionalni Red Carpet Show. Na njemu će se, uz slavnoga oskarovca Morgana Freemana i model Caprice, pojaviti i mnogi drugi svjetski celebrityji, glumci, redatelji i VIP gosti ovogodišnjega Sarajevo Film Festivala. Spektakularnim crvenim tepihom prošetat će se i neke od najvećih zvijezda hrvatske estrade poput Severine, Gibonnija i Urbana, ali i hrvatskih modela koji trenutačno osvajaju modne piste New Yorka, Londona, Parisa, Milana, poput Helene Šopar, Andrijane Dejanovic i Ljupke Gojić, ali i brojnih drugih poznatih sportaša. Nakon Red Carpet Showa, na poljani ispred Kneževa dvora za sve će se Dubrovčane i njihove goste održati projekcija filma 'Invictus', nakon čega slijedi koncert Soulfingersa.

Uvertiru u glam događaje odradit će Severina, koja će 31. srpnja održati koncert u Vrtu palmi Hotela Excelsior uz pogled na stari grad i zidine Dubrovnika te tako startati zvjezdani vikend ovogodišnjega Dubrovnik film meetinga.