ŠKOTSKA SENZACIJA POTVRDILA DOLAZAK

Franz Ferdinand na T-Mobile INmusic Festivalu

04.02.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Škotski rock velikani Franz Ferdinand nastupit će na ovogodišnjem T-mobile INmusic Festivalu, gdje će predstaviti svoj novi studijski album 'Tonight: Franz Ferdinand'

Nakon Kraftwerka, još jedni glazbeni velikani potvrdili su svoj nastup na T-Mobile INmusic festivalu. Riječ je o škotskoj rock atrakciji Franz Ferdinand. I to u naponu snage, upravo predstavljajući novi album 'Tonight: Franz Ferdinand'.

Grupa Franz Ferdinand 2004. poharala je svijet svojim debitantskim albumom i hit singlovima 'Take Me Out', 'Matinee' i 'This Fire' te otad vlada svjetskim top ljestvicama, u međuvremenu okitivši se čitavom niskom najprestižnijih svjetskih glazbenih nagrada, među kojima su Grammy, MTV i Brit Awards.

Tri godine nakon izvrsnog nastupa na INmusicu u Zagrebu 2006, svjetski poznati Škoti Alex Kapranos, Paul Thomson, Nick McCarthy i Bob Hardy, ili jednostavnije Franz Ferdinand, ponovno nam dolaze. Uz predstavljanje novog studijskog albuma 'Tonight: Franz Ferdinand', objavljenog 26. siječnja 2009, na festivalu T-mobile INmusic neće izostati ni najveći hitovi s prošlih albuma.

T-Mobile INmusic festival
, održat će se četvrti put 24. i 25. lipnjau Zagrebu, na jarunskom Otoku hrvatske mladeži, a ugostit će više od četrdeset inozemnih i domaćih izvođača na čak pet pozornica, uz brojne nove popratne sadržaje. Festivalske ulaznice bit će moguće kupiti od 9. veljače 2009. u svim T-Centrima u Hrvatskoj po cijeni od 350 do 550 kuna, ovisno o datumu kupnje.