NAGRADNJAČE

Film 'Rocknrolla' nagradio

20.01.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Od Guya Ritchieja, pisca i redatelja slavnih filmova kao što su 'Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške' te 'Zdrpi i briši', stiže nam 'Rocknrolla', priča o seksu, lopovima i rock 'n' rollu. Film u naša kina dolazi 22. siječnja, a Blitz i tportal.hr za vas su pripremili nagradnu igru u kojoj možete osvojiti majice, čaše i privjeske iz filma

Ova akcijska komedija odvodi nas na opasnu vožnju u visoki kriminal i dno društva modernog Londona, gdje su nekretnine istisnule drogu s najvećeg tržišta, a kriminalci su odvažni poduzetnici. Međutim, tko god želi postati dio tog svijeta, bio to sitni lopov One Two (Gerard Butler) ili ruski milijarder Uri Obomavich (Karel Roden), može se obratiti samo jednom čovjeku, Lennyju Coleu (Tom Wilkinson).

Kao mafijaš staroga kova, Lenny točno zna koga je potrebno podmazati i u šaci drži sve važne birokrate, brokere ili gangstere. Dovoljan mu je samo jedan telefonski poziv i sva administracija nestaje. Međutim, kao što mu njegova desna ruka Archy (Mark Strong) kaže, London se počeo brzo mijenjati. Veliki mafijaši s Istoka, gladni kriminalci s ulice i svi oni koji se nalaze između žele promijeniti pravila trgovine i kriminala.

Nagrade su osvojili:

Dragana Tomljanović
Fabijan Banković
Arina Zvanut
Laura Kokot

Nagrade će bit poslane poštom na kućnu adresu.