NAGRADNJAČA

Film 'Dozvola za male Fockere' nagradio

21.12.2010 u 14:33

Bionic
Reading

Već više od desetljeća franšiza komedija o obitelji Focker slavi humor u obliku slabosti i skrivenih težnji u odnosima koje imamo s prijateljima i obitelji. Treća epizoda nevjerojatno popularnog hita pruža nam uvid u novu prekretnicu u njihovu životu. Film u naša kina dolazi 23. prosinca, a tportal.hr i Blitz nagrađuju čitatelje šalicama i majicama iz filma

Deset godina i dvoje malih Fockera sa suprugom Pam (Teri Polo) i nebrojene prepreke trebale su Gregu (Ben Stiller) da se konačno složi s puncem čvrste ruke, Jackom (Robert De Niro). Međutim, kad tatica zbog besparice prihvati noćni rad za farmaceutsku tvrtku, i to sa seksi kolegicom, Jack se srdito vraća u svoj element.

Za Grega je razdoblje i više nego turbulentno, simultano se pokorava zahtjevima ravnateljice elitne privatne škole za blizance i pokušava srediti poslove s majstorom za preuređenja (Harvey Keitel) – čija konstantna odgađanja radova na renovaciji njihovog doma iz snova već ozbiljno ugrožavaju proslavu dječjeg rođendana, a uz to se neprestano mora boriti s očitim upucavanjem prezgodne prodavačice lijekova (Jessica Alba) s kojom radi.

Cijeli klan Focker-Byrnes, dakle, Gregovi roditelji Bernie (Dustin Hoffman) i Roz (Barbra Streisand), Jack i Dina (Blythe Danner), Pamin bivši dečko Kevin (Owen Wilson), dolazi na rođendansku zabavu, a Greg mora Jacku dokazati da je kao glava obitelji potpuno sposoban preuzeti ulogu voditelja klana. Uza sve nesporazume, špijuniranja i tajne misije, hoće li Greg uspjeti proći na Jackovom testu i postati idući patrijarh ili će pak krug povjerenja biti zauvijek raskinut?

Majice su osvojili:

Marija Jurčević
Kristina Ćosić
Zdravko Živković

Šalice su osvojili:

Ivana Štrk
Marija Bihar

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.