REKORDER

Film Adama Sandlera osvojio je najviše Zlatnih malina

02.04.2012 u 09:18

Bionic
Reading

Komičar Adam Sandler i njegov film 'Jack and Jill' srušili su u nedjelju rekorde osvojivši nagrade u deset kategorija najgorih filmskih ostvarenja, uključujući onu za najgori film i za najgoru ulogu, na dodjeli Zlatnih malina za 2011. godinu

Fondacija Zlatna malina objavila je da je komedija u kojoj je Sandler igrao i žensku i mušku ulogu prvi film u 32-godišnjoj povijesti te nagrade koji je odnio pobjedu u deset kategorija.

Ove godine pobjednici su proglašeni 1. travnja, za razliku od prethodnih godina kada su se objavljivali uoči dodjele Oscara.

Pacino, koji je igrao samog sebe u filmu 'Jack and Jill', proglašen je pobjednikom u kategoriji najgore sporedne uloge, a spomenut je i u kategoriji najgoreg glumačkog para s Katie Holmes.

Sandler (45) osvojio je nagrade i kao najgori glumac i kao najgora glumica te je sudjelovao u skupnoj nagradi za najgoru glumačku postavu. Film 'Jack and Jill', u čijem je stvaranju sudjelovao, također je dobio nagrade kao najgori film i najgora prerada te za najgoru režiju i najgori scenarij.

Pobjednike određuje oko 650 članova Fondacije Zlatna malina te više od 35 tisuća glasova na internetskoj stranici Trule rajčice posvećenoj filmu.