GODINE MU DOBRO STOJE

Ferlin: Govore mi da nalikujem Georgeu Clooneyju

17.09.2015 u 08:02

Bionic
Reading

Radijski i televizijski voditelj Robert Ferlin pojavio se u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska' s novim imidžem: pustio je bradu koja je prošarana sijedima. Godine mu očito dobro stoje, a žene ga obasipaju komplimentima

S godinama je Robert Ferlin mijenjao imidž, a zbog svog markantnog držanja i stila odijevanja mnogima nalikuje na glumca Georgea Clooneyja, posebno od kad je pustio bradu što je njegov najnoviji imidž.

'Govorili su mi da sličim na njega. Nazvao me George Clooney i rekao da mu je dosta da ga zovu Ferlinom, pa sam pustio bradu da nas razlikuju', našalio se Robert. Sad ga, kaže kroz smijeh, više ne pitaju zašto ima klempave uši nego gledaju u bradu.

'Neće to biti moj zaštitni znak i brzo ću obrijati bradu. Ona me nervira pa ću se brzo vratiti na svoje. Htio sam vidjeti kako bih izgledao s bradom', ističe.

Od obožavateljica, gledateljica tu i tamo dobije komplimente na Facebooku, od toga da pitaju tko je taj glumac do toga da se što prije obrije jer je ljepši bez brade. Na pitanje je li poželjniji i popularniji, kaže da je sa sjedima popularniji među mlađom populacijom dok se starijima ne sviđa.

'Mama mi je poslala poruku: 'Obrij se, ne sramoti se', a kolegica Karmela mi je rekla: Fuj, uopće mi se ne sviđa', otkrio je.

Modu taj radijski i televizijski voditelj ne prati previše. 'Do izgleda držim zbog javnih nastupa, ali ne tražim brendirane komade robe, volim biti čist i uredan, nisam stalno pred ogledalom, nisam metroseksualac', izjavio je voditelj.


Robert ne drži pretjerano do mode