NAGRADNJAČA

Fatboy Slim u porečkom Byblosu

01.07.2014 u 08:58

Bionic
Reading

U Hrvatsku 5. srpnja opet stiže velikan elektronske plesne glazbe i utemeljitelj big beata, majstor koji je s jednim setom na Brightonskoj plaži rasplesao četvrt milijuna partijanera, dobitnik priznanja Ivor Novelo, tri Brit nagrada i devet nagrada MTV-a te najveći partijaner među DJ-evima.

Norman Cook a.k.a. Fatboy Slim ('Rockafeller Skank', 'Right Here, Right Now', 'Praise You', 'Gangster Trippin'', 'Weapon of Choice'), osvajao je ljestvice još s Housemartinsima ('Caravan of Love'), Beats International ('Dub Be Good To Me'), Freak Power ('Turn On, Tune In and Cop out'), The Mighty Dub Katz ('Magic Carpet Ride') i kao Pizzaman ('Trippin' on Sunshine').

Potpisao je i nezaboravne remikseve 'Brimful of Asha' (Cornershop), 'I See You Baby' (Groove Armada) i 'Body Movin' (Beastie Boys) te nezaboravan bootleg 'Satisfaction' (Rolling Stones), ali i mnoge druge.

Fatboy Slim dolazi 5. srpnja u diskoteku Byblos u Poreču na vrhuncu nogometne groznice, na krilima velike partijanerske himne 'Eat, Sleep, Rave, Repeat', s novim DJ miksom 'Bem Brazil' i direktno sa brazilske turneje. Pridružite se Normanu i karnevalskoj groznici u stilu njegovih epskih nastupa u seriji Big Beach Boutique!

Diskoteka Byblos u četvrtak 3. srpnja priređuje prigodno zagrijavanje za Fatboy Slima, a to je art program s Ibize naziva 'La Fiesta'. Ljeto ne bi moglo biti drugačije bez glamura i ekskluzivnih nastupa rezidentnih DJ-a s najpoznatijeg kluba na svijetu Ibizine Pache. Diskoteka Byblos prošlog je četvrtka otvorila 'La Fiesta' program i time pokrenula sezonsku rezidenciju tog art programa, koji Vas čeka svaki četvrtak, uz brojne nastupe plesnih umjetnika s Ibize, Šanjolske i Češke.

Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio 3x2 ulaznice za koncert!

Po dvije ulaznice su osvojili:

Lea Glad
Jasmina Brnić
Dean Cerovac