BIG BEACH 24

Fatboy Slim na plaži Zrće 9. srpnja

13.04.2011 u 14:06

Bionic
Reading

Nakon što je prošle godine rasprodao stadion u Umagu, i to par tjedana prije samog koncerta, Norman Cook, poznatiji kao Fatboy Slim, osobno je kontaktirao organizatore prošlogodišnjeg nastupa, te im predložio da nastupi na plaži Zrće, u Novalji na Pagu

Kako je na današnjoj press konferenciji povodom gostovanja Fatboy Slima u Hrvatskoj, organizator Josip Bašić, direktor tvrtke MPG, izjavio, Norman je bio oduševljen prošlogodišnjim koncertom te je, nakon surfanja internetom i plažama po Jadranu, sam predložio da to upravo bude plaža Zrće. Očekuje se između 15 i 25 tisuća posjetitelja dok je sam event Big Beach 24 i službeni početak parti sezone na Zrću, s idejom da takav jedan veliki parti postane tradicionalan.

Na press konferenciji je govorio i gradonačelnik Novalje Ivan Dabo, koji je napomenuo da su od prošle godine uložena brojna financijska sredstva na poboljšanje infrastrukture Novalje s naglaskom na prometnice i parkirališna mjesta, ali i na izgradnju velikog Zdravstvenog doma, pozdravljajući gostovanje Fatboy Slima kao centralnog događaja ovog ljeta na Pagu, u Hrvatskoj, na Jadranu itd.


Pressici su prisustvovali i Dejan Labor ispred kluba Aquaroius te Adnana Mehmedoviće ispred kluba Papaya (koji su ujedno i promovirali svoje klubove i bogat ljetni program), koji će, na neki način, zajedno s klubom Calypso, biti domaćini publici na koncertu Fatboy Slima na plaži Zrće 9. srpnja ove godine, naglasivši da je upravo Fatboy Slim 2008. godine u Brazilu na par svojih nastupa okupio par milijuna ljudi. Ulaznice kreću u prodaju već ovog petka, 15. travnja, i to po vrlo pristupačnoj cijeni od 125 kuna, dok će na dan koncerta ulaznica stajati 200 kuna.