INDIJA

Fanovi Metallice poludjeli zbog otkazanog koncerta

30.10.2011 u 10:23

Bionic
Reading

Legendarna Metallica, jedan od najomiljenijih metal bendova svih vremena, ima odanu vojsku obožavatelja širom svijeta. No u Indiji su fanovi bili toliko razočarani otkazivanjem koncerta da su potpuno izgubili kontrolu

Dugo očekivani koncert trebao se održati u New Delhiju, no zbog propusta organizatora, u posljednji trenutak je otkazan. To je toliko razbjesnilo fanove Metallice da su počeli trgati stolce i plakate na mjestu gdje se trebao održati.

Koncert je trebalo gledati 25 tisuća obožavatelja, a u neredima je nekoliko osoba i uhićeno. Novac od karata fanovima će u cijelosti biti vraćen.

Bubnjar benda Lars Ulrich uoči najavljenog koncerta je izjavio da je vrlo uzbuđen što će svirati u Indiji po prvi put, no organizatori su mu poremetili planove.

Nekoliko osoba iz organizacije osumnjičeno je da je prevarilo fanove koji su satima čekali na početak koncerta.

Inače, Metallica je u Hrvatskoj prvi puta gostovala prošle godine u svibnju na zagrebačkom Hipodromu te održala koncert o kojem se dugo pričalo usprkos groznim vremenskim uvjetima.

Kako je već svima dobro poznato, Metallica i Lou Reed  1. studenoga u Americi (i 31. listopada u ostatku svijeta) objavit će zajednički album Lulu koji je već dostupan za online preslušavanje.

Na albumu su pjesme koje je Lou Reed napisao za predstavu Franka Wedekinda Lulu, a koje ovoga puta izvodi Metallica. Lou Reed je oduševljen suradnjom te je izjavio da je album 'vjerojatno nešto najbolje što su dosad snimili i on i Metallica', kao i da će izdanje 'stvoriti novi planetarni sustav'.