KRENULA JE KAMPANJA

Evo s kojom pjesmom Jacques Houdek nastupa na Euroviziji

20.02.2017 u 14:24

Bionic
Reading

Jacques Houdek branit će hrvatske boje na 62. Eurosongu koji će se održati u svibnju u Ukrajini. Naš predstavnik Jacques Houdek izvest će pjesmu 'My friend'

'Kao i svakom pjesmom dosad tako i ovom eurovizijskom želim među ljudima proširiti osjećaj zajedništva, prijateljstva i uvažavanja različitosti', izjavio je Jacques Houdek. Objavom naslova pjesme započinje i digitalna kampanja pod nazivom #beMyfriend, koju je sa svojim timom osmislio naš eurovizijski predstavnik, stoji u pripćenju.

Na društvenim mrežama objavio je fotografiju kojoj je cilj motivirati ljude na širenje, stvaranje i obnavljanje prijateljstva.

'Sjetite se svojih prijatelja, razveselite ih fotografijom koju ćete im posvetiti, pokažite im koliko vam znače, ostvarite nova prijateljstva. Neka ova pjesma i kampanja #beMyfriend slave prijateljstvo, tu životnu radost i neprocjenjivo bogatstvo koje se temelji na ljubavi, povjerenju i međusobnome uvažavanju', poruka je Jacquesa Houdeka.

Slavimo različitost slogan je ovogodišnjega eurovizijskog natjecanja koje će se održati od 9. do 13. svibnja u Kijevu.
'Vjerujemo da će do objave novih zanimljivosti povezanih s našim nastupom na natjecanju za pjesmu Eurovizije, kampanja #beMyfriend pozitivno utjecati na stvaranje prijateljskoga ozračja i slavljenje različitosti na koje poziva i slogan Eurovizije', poruka je Jacquesova tima.

'Drago nam je što je Hrvatska radiotelevizija nakon prošlogodišnjega uspješnog povratka ponovno prisutna na ovoj jedinstvenoj i specifičnoj glazbenoj manifestaciji. Sve tri eurovizijske večeri moći će se pratiti uživo na Prvome programu Hrvatske televizije, Drugome programu Hrvatskoga radija te s pomoću multimedijske usluge HRTi', podsjetio je voditelj HRT-ova tima za natjecanje za pjesmu Eurovizije (ESC) Željko Mesar.

O novim pojedinostima, zanimljivostima i pripremama Jacquesa Houdeka za nastup na Euroviziji Hrvatska radiotelevizija (HRT) redovito će izvješćivati svoje slušatelje, gledatelje te korisnike mrežnih stranica i društvenih mreža.