PRESLATKA FOTOGRAFIJA

Evo kako Maksim uživa s najmlađim azijskim fanovima

28.11.2015 u 16:19

Bionic
Reading

Azija već dugo i vjerno voli Maksima Mrvicu. Pokazali su to njegovi brojni dosadašnji koncerti, ali i najnovija turneja na kojoj se trenutačno nalazi najprodavaniji crossover pijanist svijeta

Prodao je više od četiri milijuna primjeraka svojih albuma širom svijeta, a u Aziji uvijek izaziva pravu histeriju kakva nije viđena od doba Beatlesa. Ondje se se njegovi obožavatelji doslovce tuku za ulaznice, a 'maksimaniju' potvrđuje i impozantna brojka od skoro 100 milijuna YouTube pregleda njegovih videospotova.

'Azija je tek slučajno moj slučaj. Dogodilo se da sam tamo ostvario najveću karijeru i najveći uspjeh. Ima velikih crossover izvođača koji su jednako tako uspješni u Engleskoj, ali ne i u Aziji', izjavio je Maksim za Glas Istre.

Sa svojom kineskom i općenito dalekoistočnom publikom ima poseban odnos. Tako je i na ovoj turneji gdje su ga najmlađi obožavatelji dočekali s velikim oduševljenjem. Skromni Šibenčanin družio se s budućim malenim glazbenicima i strpljivo pozirao s njima, a fotografiju je objavio na svom Instagramu.

Maksima će i hrvatska publika uskoro imati priliku vidjeti jer će nakon više od četiri godine, 16. veljače 2016. nastupiti u zagrebačkoj koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

#maksimmrvica #maksim

A photo posted by Maksim Mrvica Official (@maksimmrvicaofficial) on



Maksim je posebno omiljen u Aziji


Turneje su mu vrlo naporne jer uključuju skoro svakodnevna putovanja, press-konferencije, intervjue

Ovdje možete vidjeti kratki film s početka Maksimove turneje u Kini:

Maksim's China tour started last night with the show in Nanchang.Posted by Maksim on 23. studeni 2015