ŠPANCIRFEST

Energični Let3 oduševio Varaždince

27.08.2011 u 11:19

Bionic
Reading

Osmi dan Špancirfesta protekao je u znaku žestokih Riječana, a njihov poslovično furiozan nastup razgalio je srca Varaždinaca i njihovih gostiju

Na MTV pozornici prije njih svirali su Diskurz i One Piece Puzzle, a ljubitelje mađarskog etno funka na Pan pozornici zabavio je Kerekes Band.

Osim bogatog glazbenog dijela, osmi dan Špancirfesta je protekao u znaku bogatog programa za najmlađe, a uz promociju velikog broja proizvoda iz svoje široke ponude, Vindija je i ovog puta slavila mlijeko kao svoj temeljni proizvod, ali i izvor zdravog života. Čaroliju mlijeka Vindija i ove godine obilježava kroz Milk night, glazbeno-scenski spektakl koji je jučer počeo u 20 sati.

Fascinantna igra plesa, svjetla i glazbe odvijala se u poetičnom ugođaju Staroga grada, a izborom odjeće bijele boje posjetitelji, koje je na kraju mliječne staze očekivalo osvježenje iz Vindije, također su sudjelovali u stvaranju čarobne atmosfere.

U subotu 27. kolovoza na Špancirfestu nastupaju Louder, Majke, Električni orgazam (Stari Grad), Madre Badesa (Stančić) i ABBA Real Tribute (Korzo) te poznata DJ-ica Niki Belucci.

Nedjelja na Špancirfestu
ponudit će pregršt zabave za klince. Predstavit će se, između ostalog, Dječji zbor Štigleci sa svojom Kućom koze Roze, i to u sklopu obilježavanja 15. godišnjice postojanja. Na štandu kod Parka, gdje će se održavati cjelodnevni program, moći ćete kupiti proizvode iz štiglec-dućana.