EMISIJA BEZVEZE

Ella na snimanju showa u štiklama od 14.000 kuna

14.03.2016 u 13:31

Bionic
Reading

Mnogi će se složiti kako su dobre cipele, uz voljenog muškarca, najdraži suputnik svake žene koja drži do svog izgleda. Zna to dobro i Ella Dvornik koja se na snimanju jučerašnje nove epizode HTV-ova kviza 'BezVeze' pojavila u štiklama čija je cijena vrtoglavih 14.000 kuna

Šarene cipele s vrtoglavom potpeticom optočene neodoljivim kristalima Swarovski sjajile su tijekom cijelog snimanja emisije. Kći Dine Dvornika kupila ih je za jednog posjeta Veneciji, a iako je razumna i štedljiva kad je novac u pitanju, ovim cipelama jednostavno nije mogla odoljeti i kazati im 'ne'.

Unatoč visokoj cijeni od čak 14.000 kuna, 25-godišnja Ella ih je bez previše razmišljanja odlučila kupiti znajući da će ih imati za cijeli život. Osim za snimanje HTV-ove emisije 'BezVeze' dosad ih je obukla u svega nekoliko prilika, a planira ih nositi i na skorašnjem vjenčanju s britanskim menadžerom Charlesom Pearceom.


Elline štikle od dvije tisuće eura

Mlada blogerica i kolumnistica proteklih je šest dana s fotografkinjom Mare Milin i reperom Antom Cashom bila u izolaciji bez pristupa medijima jer je format emisije takav da gosti pred Danielom Trbović moraju odgonetnuti što se to dogodilo u zemlji i svijetu za vrijeme njihova izbivanja. Ella se sa svojim privremenim cimerima odmah sprijateljila i pronašla zajednički jezik, a kako se snašla u pogađanju točnih od lažnih vijesti, možete pogledati večeras na prvom programu HRT-a.


Ella

Kći pokojnog kralja funka nikad u životu nije bila odvojena bez interneta punih šest dana. A što će sve raditi u kući i tko će joj najviše nedostajati otkrila je našoj ekipi!

Posted by BezVeze on Wednesday, 9 March 2016