IKONA STILA

Elegantna Amal Clooney slavi 38. rođendan

03.02.2016 u 15:54

Bionic
Reading

Lijepa odvjetnica Amal Clooney danas slavi 38. rođendan, a jučer je osvojila sve modne kritičare svojom kombinacijom na crvenom tepihu. Kao pratnja svome suprugu, glumcu Georgeu Clooneyju (54) zablistala je u kratkoj bijeloj haljini kuće Giambattista Valli na premijeri filma 'Hail, Caesar!'. Ali Amal ne impresionira samo svojim toaletama, nego i dnevnim poslovnim kombinacijama

Uspješna odvjetnica za ljudska prava zbog prirode svog posla ne može konstantno biti u večernjim haljinama, ali zato s lakoćom kombinira dnevne i poslovne komade koji su sve samo ne dosadni. Ipak, ne odolijeva kreacijama s potpisom, a među omiljene dizajnere joj spadaju upravo Giambattista Vali, Stella McCartney, Versace, Christian Dior, Armani te Dolce&Gabbana.

Tako za poslovne prigode bira haljine i suknje midi duljine, ali i hlače ravnoga kroja sa sakoima i košuljama. Za večernje izlaske uvijek bira haljine, a jednako koketira s dužinama do poda i onima koje otkrivaju vitke noge. Neizostavan su joj detalj salonke s visokom potpeticom koje su nerijetko u metalik varijantama, a Amalin zaštitni znak je duga i raspuštena kosa te minimalna količina make upa.

Iako je njezin suprug na početku braka izjavio kako Amal nikad ne koristi usluge stilista, ispostavilo se da ipak ne može sama preuzeti zasluge za odlične stylinge. Odvjetnica ponekad koristi usluge stilista, i to Alexisa Rochea, a otkako je braku s glumcem, sva medijska pojavljivanja su joj pod povećalom.

Američki glumac, kojeg se smatra jednim od najprivlačnijih muškaraca na svijetu, već je bio u braku s glumicom Talijom Balsam od 1989. do 1993. Nakon neuspjelog braka izjavljivao je kako se više neće ženiti, ali ga je iznimno cijenjena britanska odvjetnica libanonskog podrijetla potpuno osvojila.