SRETNE SLAVLJENICE

Dvostruko iznenađenje za Nelu Kocsis i Ornelu Višticu

19.09.2016 u 20:01

Bionic
Reading

Za Nelu Kocsis i Ornelu Višticu novi je radni tjedan na setu RTL-ove serije 'Prava žena' započeo – iznenađenjem

Kolege glumci dočekali su ih uz pjesmu i čestitke, ali i tortama sa zanimljivim detaljima pa su tako dobile dvostruko iznenađenje. Glumice, koje su ovaj vikend slavile rođendan, ekipa sa seta iznenadila je tortama na kojima su figurice njihovih likova – Sande i Silve.

Na upit je li ove godine zaželjela više vremena za sebe, a manje poslovnih angažmana, Nela odlučno odgovara kako nikada ne može odbiti dobru ponudu.

'Uloga Sande u 'Pravoj ženi' i kazališne predstave uzele su maha, a na sebe sam uzela previše obveza. No ako čovjek radi posao koji voli, sve se uspije organizirati', priznaje osječka glumica koja je upravo na svoj 46. rođendan snimala scenu zabave, pa ga je na setu i prigodno proslavila uz balone, pjesmu i ples s kolegama i kolegicama iz serije.

I Ornela je svoj 27. rođendan obilježila tulumom i pjesmom. U nedjelju su se njezini prijatelji okupili u dvorištu kod susjeda i u čast joj ispekli janje!

'Imam najbolje susjede na svijetu. Ispekli su i janje za moje društvo, a zajedno smo feštali do jutra! Na meni je bilo samo da uživam', otkriva Ornela, dodajući kako je za rođendan zaželjela puno zdravlja i sreće, ne samo sebi, već svim dragim ljudima koji je okružuju.

Nakon proslave oba rođendana Nela i Ornela vratile su se svakodnevnici i snimanju scena na setu serije 'Prava žena'.