OBITELJSKI PARTY

Dvije slavljeničke torte za kćer Matije Prskalo

15.09.2015 u 10:54

Bionic
Reading

Glumica Matija Prskalo ovog vikenda uživala je sa svojom kćeri Kalistom u proslavljanju njezina 12. rođendana. Presretna mama, koja sa svojom mezimicom ima prelijep odnos, ispekla joj je dvije torte i organizirala tri proslave

'Slavlje je počelo već u petak u školi, u subotu smo ga imali u krugu obitelji, a u nedjelju je Kalista slavila s prijateljima u kinu', otkrila je Matija Prskalo. Ona i njezin suprug, poznati producent Do­minik Galić, ponosni su jer je njihova mezimica izrasla u lijepu, pametnu i poslušnu djevojčicu koja je ovog vikenda navršila 12 godina.

'Ispekla sam joj dvije torte koje najviše voli, cheesecake i čokoladnu sa šumskim voćem. Budući da jako voli krpice, za rođendan je dobila neke lijepe odjevne stvarčice', ispričala nam je glumica. Sa svojom kćeri, ističe, ima iskren i nježan odnos, pun razumijevanje i topline.

'Nas se dvije super slažemo. Nisam stroga, ali moraš prvo biti mama, a ne samo prijateljica', tvrdi Matija. Za razliku od nje, koja je već u 12. godini znala da želi postati glumica, Kalista, koja već tri godine aktivno trenira odbojku, misli drukčije.

'Sa mnom je glumila u posljednjem filmu Krste Papića 'Cvjetni trg' i nakon snimanja me pitala: 'Mama, jesam li sad gotova s tim?' Kad sam je pitala zašto me to pita, odgovorila mi je da je sigurna da ne želi biti glumica', kaže Matija. Što god jednog dana odlučila raditi, mama će joj sigurno biti najveća podrška u tome.

Glumica trenutno igra u predstavama 'Ljubav na prvi pogled' Fadila Hadžića te 'U zajedničkom stanu', uratku američkog dramatičara Neila Simona.