ODRŽANO NOVO ROČIŠTE

Dujmić na sudu: Nisam kriv za fizički napad na suprugu

22.09.2016 u 10:20

Bionic
Reading

Zbog incidenta koji se dogodio početkom rujna prošle godine, kada je fizički napao suprugu Snježanu, Rajko Dujmić ponovno je sjeo na optuženičku klupu. Poznati skladatelj izjavio je da se ne osjeća krivim. Vratio se svojim svakodnevnim obavezama i priprema se za solistički nastup na glazbenom festivalu

'Suđenje nije gotovo, ali mislim da će se dogoditi njegovo poništenje, jer nisam kriv', rekao nam je skladatelj. Ovih dana ponovno je održano ročište zbog njegova fizičkog napada na suprugu Snježanu kada su oboje nakon incidenta završili u bolnici. Kako doznajemo, suđenje će se nastaviti jer sutkinja želi utvrditi još neke činjenice pa je spis poslan na Županijski sud te se čeka sljedeće ročište.

Rajko je nakon napada na suprugu bio na jednomjesečnom pritvoru u Remetincu. Odande je poslan na prisilno liječenje zbog ovisnosti, a danas ponovno živi sa suprugom te je posvećen glazbi i skladanju. Pun je planova. 

'Dobro se osjećam. Puno radim. Ovih dana ću imati promociju svog notnog albuma. Dovršen je moj mini album duhovne glazbe s osam skladbi, pripremam album s instrumentalima, a spremam se i za svoj solistički nastup na Chansonfestu. Imam nekoliko skladbi i sad se sam sa sobom moram dogovoriti s kojom ću nastupiti', rekao nam je dobro raspoloženi Rajko.


Rajko i Snježana vole se već 28 godina