THE TELEGRAPH PREPURUČIO

Domaći festivali među najboljima u Europi

03.06.2011 u 08:28

Bionic
Reading

Britanski The Telegraph na popis deset najboljih ovogodišnjih ljetnih pop i rock festivala u Europi uvrstio je dva hrvatska – Garden u Petrčanima i Terraneo u Šibeniku. Ludi provod na Jadranu počinje već ovog vikenda

Terraneo je smješten izvan privlačne luke Šibenik, piše Telegraph, a ovaj petodnevni, kako pišu, eco-friendly festival pravi je odabir za one koji vole The National, La Roux i The Fall. Britanski dnevnik toplo je preporučio izlet na obližnje otoke u šibenskom arhipelagu i posjet nacionalnom paku Krka.

Zadarski festival Garden mjesto je gdje na plesnom podiju koji dodiruju morski valovi, tulumari se na žestokim brodskim zabavama ili luduje u diskotekama sa silom sedamdesetih. Ove godine, hvali Telegraph Garden, festival traje sedam cijeli tjedan.

 
Sezona počinje u Istri
Luda sezona festivala i partijanja počinje već ovog vikenda. Neki od festivala održat će se već ovaj vikend. Umagination će publici pružiti nezaboravne nastupe vodećih svjetskih izvođača kao što su Tiësto, koji će prvi put imati samostalni koncert u Hrvatskoj.
U Umagu - ovaj vikend partija 12 tisuća ljudi. Nekoliko tisuća mladih iz cijele Europe tijekom vikenda zabavljat će i David Guetta koji ovog vikenda nastupa u Rovinju. Još jedan događaj koji bi Hrvatsku mogao uvrstiti među mjesta za savršen ljetni provod.

Evo kako je to izgledalo na Guettinom koncertu u Zagrebu: