NAGRADNJAČE

Dobitnici ulaznica za Static Noise u Boogaloou

13.02.2009 u 11:00

Bionic
Reading

Dvadesetog veljače u zagrebački klub Boogaloo u sklopu programa Static Noise dolazi mladi DJ i producent iz Španjolske Fer BR. Tportal.hr i United Electronic Sound poklanjaju najsretnijim čitateljima ulaznice za koncert (2x2)

U moru producenata koji su pojavom digitalne distribucije glazbe izbili na scenu malo je onih za koje možemo reći da su se na neki način izdvojili iz mase prosjeka. Jedan od njih je upravo mladi DJ i producent iz Španjolske kojeg vam Static Noise predstavlja prvi put u Hrvatskoj. Naime, radi se o Feru BR-u, čovjeku koji je u manje od godinu dana od no namea postao netko čije se trake vrte u svim svjetskim klubovima, netko koga za remikseve uzimaju etikete poput relatives recorda za imena kao što je Carl Falk.

Istodobno dok se bavio produkcijom, Fer BR si je gradio i DJ karijeru, te kao što je i opravdao svoje postojanje na produkcijskom planu, tako je i stvorio zavidnu pojavu kao DJ. Svirajući na svim eminentnijim događanjima u Španjolskoj, Fer BR je postao DJ koji je u svakom slučaju rado viđen na svim većim događanjima.


Po dvije ulaznice osvojili su:

Danica Špoljar
Zoran Curman