NAGRADNJAČA

Dobitnici ulaznica za mjuzikl 'Za dobra stara vremena'

20.10.2009 u 15:20

Bionic
Reading

U Maloj dvorani Doma sportova 4. prosinca održat će se premijera najnovijeg hit mjuzikla 'Za dobra stara vremena', autora Rajka Dujmića i Željke Ogreste. Priča je to s početka 80-ih godina koja nostalgično govori o jednom vremenu za koje nas sve vežu uspomene. A tportal.hr vodi najbrže čitatelje u Dom sportova na ovaj nezaboravan mjuzikl

Na pravom zagrebačkom trgu smještena je starinska glazbena škola Za dobra stara vremena. Novopečena direktorica, revan član partije, želi napraviti veliku priredbu na koju bi pozvala sve drugove, ne bi li se dodvorila vlasti.

Paralelno uz uvježbavanje glazbenih brojeva za veliku priredbu pratimo nekoliko ljubavnih priča, profesora u zbornici, mladih glazbenika, školske čistačice i lokanog, kvartovskog policajca.

Duhovitim dijalozima prolazimo kroz niz karakterističnih situacija koje nas vraćaju u početke osamdesetih: redovi pred trgovinama, vožnja par-nepar, redukcije struje, veliki nogometni derbiji Zvezda – Dinamo itd.

Sve su to situacije koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Zavrzlame koje se događaju među likovima na kraju se rješavaju i sve završava naravno sretno velikom priredbom punom pjesme i plesa.

Po dvije ulaznice osvojili su:

Krešimir Matić
Julija Jokić
Ivana Zoretić
Petar Tuksan
Jasminka Kemfelja
Marina Dabac
Klaudija Brizić
Anamarija Lovrić
Žaklina Gežin
Goran Leko
Ema Škorić
Darka Nadinić
Janja Aničić
Mladen Flegar
Ana Gotovac

Dobitnici ulaznice podižu na porti HoTo tornja, Savska 32, uz predočenje osobne iskaznice, najkasnije do petka u 16 sati.