NAGRADNJAČA

Dobitnici mjesečne ulaznice za klub Sirup

01.12.2009 u 14:34

Bionic
Reading

Zagrebački klub Sirup odlučio je ljubitelje kvalitetnog zvuka nagraditi posebnim pogodnostima za sva događanja tijekom omiljenog party mjeseca u godini - prosinca. Za samo 100 kuna možete kupiti ulaznicu koja će vrijediti za sve večeri u prosincu! A ovom prigodom tportal.hr poklanja najbržim čitateljima dvije takve ulaznice

Svoju kartu u vrijednosti od 100 kuna možete rezervirati na sirupclubnation@gmail.com ili je od 4. prosinca podići na blagajni kluba. Oni koji ne žele kupiti kartu za cijeli mjesec mogu se utješiti sa 30 posto jeftinijom ulaznicom za svaki event! Pitate se kakvi vam se šareni paketi nude za tu cijenu?

Za početak, tu je najnovija večer Discoteque u kojoj se rezident Pytzek odvažno suprotstavlja eri minimalizma fuzijom house i disco žanrova, groznicom koja ponovno trese plesne podije diljem svijeta. Prvog petka u mjesecu, 4. prosinca, Sirup će kroz opijajući disco beat provesti zvijezda londonske scene Toby Tobias.

Drugog tjedna u prosincu, točnije 11. prosinca, za Sirupovim pultom snage i umijeće će spojiti dva neosporiva velikana - Steve Rachmad i Petar Dundov. Dvojac obećava neizvjestan ishod večeri baziran na tendenciji da s iznimnim znanjem obuhvati impresivne melodije kombinirajući house, soul i techno.

Petak, 18. prosinca, u znaku je jedinstvenog spoja chicago housea, soula i disca s potpisom jednog od omiljenih klupskih izvođača, Finca poznatog pod imenom Luomo. Ovaj glazbeni pripovjedač, kako ga često nazivaju kritičari, oborio je scenu izdavši 'Love you all', a sudeći po naklonjenosti domaće publike sasvim sigurno će osjećaj na podiju biti uzajaman.

Sirup vam nudi jedinstven popust, iskoristite ga i zaokružite 2009. godinu plesom i iznimnom zabavom!

Po jednu mjesečnu ulaznicu osvojili su:

Dalibor Gruičić
Ana Baletić