MILICA MIHAJLOVIĆ

Djevojka Ivana Todorića napokon u vjenčanici

18.03.2016 u 15:01

  • +3

Milica Mihajlović u kampanji BallRoom Croatia

Izvor: Promo fotografije / Autor: Foto: Šime Eškinja

Bionic
Reading

Lijepa 30-godišnja srpska manekenka, koja je već sedam godina u vezi s Ivanom Todorićem, zvijezda je nove kampanje poznate agencije za organizaciju vjenčanja BallRoom Croatia. Ako se na taj način može čitati znakove, čini se da atraktivna Milica i njezin Ivan ovime najavljuju skora svadbena zvona

Nakon sedam godina ljubavi s Ivanom Todorićem čini se da je na red konačno došlo i vjenčanje. A kako bi nova snaha u obitelji Todorić mogla izgledati na vjenčanju, Milica Mihajlović pokazala je kao novo zaštitno lice kampanje agencije za organizaciju vjenčanja BallRoom Croatia. Hrvatska košarkašica Antonija Mišura se prije Milice našla u istoj ulozi i brzo nakon toga i udala. Ima li za Milicu u ovoj uspješno odrađenoj kampanji neke simbolike, vidjet ćemo u budućnosti.

Milica i Ivan već neko vrijeme žive zajedno u Zagrebu. Upoznali su se 2009. u New Yorku, u kojem je ona nosila revije, a on je bio na poslovnom putu. Bila je to, kažu, ljubav na prvi pogled. U vezi su bili šest mjeseci kada je Milica s Ivanom stigla u Zagreb i upoznala njegovu obitelj.

Todorićeva djevojka manekenstvom se počela baviti sa 16 godina u modnoj agenciji Women. Krasila je naslovnicu srpskog Cosmopolitana, a bila je i zaštitno lice svjetske kampanje Levi’sa. Ivana Todorića osvojila je ljepotom, ali i samouvjerenošću.

'Pametnija sam, hrabrija, poštenija, bolja sam prijateljica, nisam zavidna, nisam razmažena, imam više stila, nisam dosadna i jako sam kul. Ovo nije oglas za udaju, samo sam iskrena', odgovorila je Milica na pitanje po čemu se razlikuje od drugih djevojaka.

BallRoomova kampanja za proljeće/ljeto inspirirana je Disneyjevim bajkama, njihovim junakinjama, a prevladavaju dvorska zlatna i trendi tirkizna boja. S obzirom na to da se mladenci najčešće odlučuju na organizaciju vjenčanja u ljetnim mjesecima, BallRoomCroatia se pobrinuo da vas oduševi novim aktualnim i raznolikim asortimanom showrooma